Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Доброго дня, громадо! Підкажіть, будь ласка, як можна оформити довіреність на нерухомість в Україні. Я будучі ще підлітком приймала участь у приватизаціі квартири батьків. Тепер вони хочуть її продати, але без моєї довіренності не можуть. В консульство спіймати апоймент не можу з квітня 24 року. Може хтось стикався з таким ?
-
Вітаю! Підкажіть, чи є в Легфорді автомойки самообслуговування? Знайшла тільки таку, але час очікування просто безкінечний🫠 maps.app.goo.gl/QseJwJ7rwBoktRGEA?g_st=com.google.maps.preview.copy Ленгфорд/Колвуд, Де ви миєте машини?
-
В Ленгфорді Буде скоро найбільша в Канаді - почекай трохи не мий…
-
Я б ще трошки поїздила, але солоний сніг і його наслідки мене лякають) Не оця? maps.app.goo.gl/bSB6jVr8iiqWxWFi9?g_st=com.google.maps.preview.copy
-
Оцю не раджу. Ловушка, one way ticket) вже годину чекаю 🙃
-
Підходить, дякую!
-
Я так півроку витримала 😅
-
Зараз дощі підуть все змиє
-
Цієї осені
-
Хай йому грець! 1,5 години мого найдорогоціннішого часу в черзі 🥴
-
Є автоматична на розі Дженкінс і Джеклін: maps.app.goo.gl/ny5KFdzCfKHeEXdW8
-
Вітаю, громадо) Робила SIN в Ленгфорді, одним днем, прийшла і зробила собі та дитині, але це було два роки тому і не пам’ятаю адресу. Чи хтось підкажете ? Дякую заздалегідь, гарного усім вечора)
-
Відкриває купу всього, але все не то. Але я дякую Вам, що витратили свій час і надали мені таку « допоміжну « відповідь