Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Я б ще трошки поїздила, але солоний сніг і його наслідки мене лякають) Не оця? maps.app.goo.gl/bSB6jVr8iiqWxWFi9?g_st=com.google.maps.preview.copy
-
Оцю не раджу. Ловушка, one way ticket) вже годину чекаю 🙃
-
Підходить, дякую!
-
Я так півроку витримала 😅
-
Зараз дощі підуть все змиє
-
Цієї осені
-
Хай йому грець! 1,5 години мого найдорогоціннішого часу в черзі 🥴
-
Є автоматична на розі Дженкінс і Джеклін: maps.app.goo.gl/ny5KFdzCfKHeEXdW8
-
Вітаю, громадо) Робила SIN в Ленгфорді, одним днем, прийшла і зробила собі та дитині, але це було два роки тому і не пам’ятаю адресу. Чи хтось підкажете ? Дякую заздалегідь, гарного усім вечора)
-
Відкриває купу всього, але все не то. Але я дякую Вам, що витратили свій час і надали мені таку « допоміжну « відповідь
-
Велике дякую Вам 🫶❤️🙏
-
Так, можливо, але тоді було все це так швидко, все зайняло декілька хвилин, ані листа не чекала, одразу на руки видали. Але у дитини закінчився стаді перміт і новий не видають зараз чомусь, кажуть, що поки вчиться ( 16 років), то не треба, нібито все автоматично. А я собі думаю, як робили SIN, то обов’язково було надати цей перміт, тобто сам цей папірець. А в нас його зараз нема так як воно нібито онлайн. І думаю тепер чи видадуть їй цей SIN без стаді перміту папірця? Тому хочу на місці розібратися)
-
✨ Ідеальний подарунок для будь-якої нагоди! ✨ Моя подруга створює унікальні букети зі свічок у Вікторії з натурального воску. Це не просто красивий аксесуар, а ідеальний подарунок: 💝 На 14 лютого – романтичний жест, що запалить серце! 🌸 На 8 березня – ніжний і незабутній подарунок! 🎁 На день народження – оригінальна альтернатива звичайним квітам! 🏡 Просто для себе – щоб кожен день наповнювався затишком і красою! Головна перевага – квіти не зав’януть, і ви зможете довго насолоджуватися цим чарівним букетом. Для замовлення пишіть у Instagram lumi.c andles.ca ! 📩 www.instagram.com/lumi.candles.ca?igsh=MXE1MmttdDY5MzVqbw==
-
Вітаю друзі Не можу відкрити автомобіль ключем До кого можна звернутися?