Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainians in Victoria, BC Chat

Ukrainians in Victoria, BC Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
24.2k Posts 903 Posters 54.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Volya
    wrote on last edited by
    Вже скоро!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1430013546T Offline
    t1430013546T Offline
    Dima Borysenko Realtor
    wrote on last edited by
    Зараз дощі підуть все змиє
    1 Reply Last reply
    0
  • t1430013546T Offline
    t1430013546T Offline
    Dima Borysenko Realtor
    wrote on last edited by
    Цієї осені
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna Any_Key
    wrote on last edited by
    Хай йому грець! 1,5 години мого найдорогоціннішого часу в черзі 🥴
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia N
    wrote on last edited by
    Є автоматична на розі Дженкінс і Джеклін: maps.app.goo.gl/ny5KFdzCfKHeEXdW8
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Natali Yemelianova
    wrote on last edited by
    Вітаю, громадо) Робила SIN в Ленгфорді, одним днем, прийшла і зробила собі та дитині, але це було два роки тому і не пам’ятаю адресу. Чи хтось підкажете ? Дякую заздалегідь, гарного усім вечора)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Natali Yemelianova
    wrote on last edited by
    Відкриває купу всього, але все не то. Але я дякую Вам, що витратили свій час і надали мені таку « допоміжну « відповідь
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lubov L
    wrote on last edited by
    maps.app.goo.gl/BSt9WsSkzkAGGiZ99?g_st=it
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lubov L
    wrote on last edited by
    Мені здається, що Ви можете зробити це онлайн. Взагалі нетреба буде туди ходити.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Natali Yemelianova
    wrote on last edited by
    Велике дякую Вам 🫶❤️🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Natali Yemelianova
    wrote on last edited by
    Так, можливо, але тоді було все це так швидко, все зайняло декілька хвилин, ані листа не чекала, одразу на руки видали. Але у дитини закінчився стаді перміт і новий не видають зараз чомусь, кажуть, що поки вчиться ( 16 років), то не треба, нібито все автоматично. А я собі думаю, як робили SIN, то обов’язково було надати цей перміт, тобто сам цей папірець. А в нас його зараз нема так як воно нібито онлайн. І думаю тепер чи видадуть їй цей SIN без стаді перміту папірця? Тому хочу на місці розібратися)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    дві червоні точки на мапі достатньо в гугл мапс ввести SERVICE CANADA - як й було вище написано
    1 Reply Last reply
    0
  • t608819998T Offline
    t608819998T Offline
    Tanya
    wrote on last edited by
    ✨ Ідеальний подарунок для будь-якої нагоди! ✨ Моя подруга створює унікальні букети зі свічок у Вікторії з натурального воску. Це не просто красивий аксесуар, а ідеальний подарунок: 💝 На 14 лютого – романтичний жест, що запалить серце! 🌸 На 8 березня – ніжний і незабутній подарунок! 🎁 На день народження – оригінальна альтернатива звичайним квітам! 🏡 Просто для себе – щоб кожен день наповнювався затишком і красою! Головна перевага – квіти не зав’януть, і ви зможете довго насолоджуватися цим чарівним букетом. Для замовлення пишіть у Instagram lumi.c andles.ca ! 📩 www.instagram.com/lumi.candles.ca?igsh=MXE1MmttdDY5MzVqbw==
    1 Reply Last reply
    0
  • t6138245214T Offline
    t6138245214T Offline
    Аліна
    wrote on last edited by
    Живете за кордоном і шукаєте логопеда? 🌍 Ми працюємо онлайн! 🏡 Перша консультація – у подарунок! 🎁 Пишіть у особисті 💌
    1 Reply Last reply
    0
  • t5590866130T Offline
    t5590866130T Offline
    Станислав Сахно
    wrote on last edited by
    Вітаю друзі Не можу відкрити автомобіль ключем До кого можна звернутися?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia N
    wrote on last edited by
    Доброго дня) чи не буде хтось з України їхати до ВС? Треба дещо привезти.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Men crypto
    wrote on last edited by
    ⚠️ Отримали новий Work Permit? Ось список важливих оновлень, які не можна пропустити! ✅ Після отримання нового Work Permit у Канаді🇨🇦 необхідно оновити документи та дані в різних організаціях та установах. Ось список основних оновлень:⤵️ ✍️ ✅ Оновлення документів в урядових установах: ▪️ SIN (Social Insurance Number) – Якщо Work Permit має нову дату закінчення, потрібно оновити SIN у Service Canada. ▪️ Медична страховка (Health Card) – У залежності від провінції, потрібно оновити статус у системі охорони здоров’я (OHIP, RAMQ, AHCIP тощо). ▪️ CRA (Canada Revenue Agency) – Оновіть інформацію в My Account на сайті CRA, якщо змінилося щось у вашому дозволі на роботу. ▪️ IRCC (Immigration, Refugees and Citizenship Canada) – Перевірте, чи потрібно оновлювати інші документи, зокрема PR-статус (якщо подано) або статус залежних осіб. ✍️✅ Оновлення в банках та фінансових установах: ▪️ Банківський рахунок – Деякі банки можуть вимагати оновлення Work Permit для підтримки статусу рахунку. ▪️ Кредитні картки – Якщо банк вимагав Work Permit під час видачі кредитної картки, можуть знадобитися оновлення. ✍️✅ Робота та податки: ▪️ Роботодавець – Надати копію нового Work Permit у відділ кадрів. ▪️ T4 / Податкові документи – Переконатися, що оновлені дані будуть враховані при подачі податкових звітів. ✍️✅ Оновлення в сервісах та страхових компаніях: ▪️ Автострахування / водійські права – Якщо Work Permit є частиною вашого статусу в провінційній системі, може знадобитися оновлення. ▪️Страхування життя / медичне страхування – Якщо ви маєте приватну страховку, оновіть дані. ✍️✅ Інші сервіси: ▪️ Оновлення інформації у навчальних закладах (якщо навчаєтесь у коледжі/університеті). ▪️ Телефонні компанії та інтернет-провайдери (якщо вимагали Work Permit при реєстрації контракту). ▪️ Оренда житла – Деякі орендодавці можуть попросити оновлену копію Work Permit. 📌 ПОТРІБНА ДОПОМОГА з подачею на продовження Work Permit: ➡️ ДЕТАЛІ ТУТ 🕯 Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб завжди залишатися в курсі подій. #PortalUA #PRCUAET #WorkPermitCanada #CanadaVisa #ImmigrationCanada #UkrainianImmigrants #UACANADA
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna Any_Key
    wrote on last edited by
    Вітаю! Хто не попав у січні на перегляд? Ще є шанс. www.cinecenta.com/calendar/porcelain-war-2/
    1 Reply Last reply
    0
  • t901326084T Offline
    t901326084T Offline
    Lidiia Sirghi
    wrote on last edited by
    А де буде цей фільм ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t901326084T Offline
    t901326084T Offline
    Lidiia Sirghi