Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Мир та спокій на трохи часу
-
Ну окей виріжете, а далі що?
-
Схоже на те, нажаль
-
Хочу нагади що цей чат, це програмне забезбечення, Телеграм, було строрено Павлом Дуровим, який скоріше всього під контролем россійського уряду. Всі ці канали з великою вирогідністью прослуховуються російськими спец службами. До недавнього часу Україна покупала газ у росіян. Український президент зробив свою медія карьеру в Росії. Продовжувати список?
-
Я можу використати автентичну українську лайку але вам не сподобається
-
Ваша свідомість як українця жахлива , тут навіть коментувати немає що
-
З яких пір у цюму чаті використовують ненормативну лексіку? Це дуже патріотично. Я вже бачила тут ісконно россійке" блядь" від Валерія Яременко та "піздець" від Катерини. Дуже дивний агрессивний україномовний псевдопатріотизм. Админ? Мова важлива лише? Видаляйте
-
Най буде по вашому , мені не хочеться щось тут доказувати , ви самі прекрасно все знаєте
-
О, так , це єдині вірні перемовини ...
-
Давньоруська -це предок української, НЕ російської. Ще й до того ж той самий корінь бачимо в праслов'янській. Ще якісь мовні питання будуть до Валерії Єременко?
-
В правилах чату немає жодного слова про ненормативну лексику, трясця його матері!😁 А ще спочатку вивчіть,звідки пішли слова, щоб приписувати їм "ісконне" щось 🙃
-
так
-
Вони завжди такі були , просто добре ховали
-
Латентні комуністи🫠
-
Такий є у чаті Ванкуверу , доволі корисний
-
🤷♂️🦧