Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
З яких пір у цюму чаті використовують ненормативну лексіку? Це дуже патріотично. Я вже бачила тут ісконно россійке" блядь" від Валерія Яременко та "піздець" від Катерини. Дуже дивний агрессивний україномовний псевдопатріотизм. Админ? Мова важлива лише? Видаляйте
-
Най буде по вашому , мені не хочеться щось тут доказувати , ви самі прекрасно все знаєте
-
О, так , це єдині вірні перемовини ...
-
Давньоруська -це предок української, НЕ російської. Ще й до того ж той самий корінь бачимо в праслов'янській. Ще якісь мовні питання будуть до Валерії Єременко?
-
В правилах чату немає жодного слова про ненормативну лексику, трясця його матері!😁 А ще спочатку вивчіть,звідки пішли слова, щоб приписувати їм "ісконне" щось 🙃
-
так
-
Вони завжди такі були , просто добре ховали
-
Латентні комуністи🫠
-
Такий є у чаті Ванкуверу , доволі корисний
-
🤷♂️🦧
-
...Ти підняв на мене порожній погляд. – Але усі люди на землі… – Усі вони – ти. Різні твої втілення. – Стривай. Я – це всі?! – Ти почав розуміти, – сказав я, поплескавши тебе по спині. – Я – це кожна людська істота, що коли-небудь жила? – І котра житиме в майбутньому, правильно. – Я – Дональд Трамп? – І заразом Володимир Зеленський. – Я – Путін? – перелякано спитав ти. – І мільйони його жертв. – Я – Ісус? – І всі, хто йшов за ним. Ти замовк. ... 🎵 www.youtube.com/watch?v=SjWGNrLUhT8 🎧
-
Всім привіт! Українська церква Святого Миколая та Роберт шукають волонтерів для приготування української їжі на Великодній ярмарок! Приєднуйтесь за посиланням: www.signupgenius.com/go/10C0A4FAEAC2CABF5C52-51294132-christmas
-
Спочатку треба мати підтвердження адреси (договір оренди наприклад), далі звернутися в school district 61 (Victoria, Saanich, Esquimalt (?)). Sooke, до прикладу, це вже district 62. Мою заявку на сайті не розглядали, одразу відправили звернутися до допомоги українцям. Хоча дитина до цього в іншому регіоні British Columbia вчилась. Тут на сайті є їх контакти. Там зараз в school district змінюють персонал, думаю, в них там зараз ще довше займе розгляд заявок. www.sd61.bc.ca/registration/