Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainians in Victoria, BC Chat

Ukrainians in Victoria, BC Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
24.2k Posts 903 Posters 54.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t668607484T Offline
    t668607484T Offline
    Андрюха
    wrote on last edited by
    Доброго дня.Мені потрібен адвокат .Можливо хтось знає хорошого українського адвоката?Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t856923818T Offline
    t856923818T Offline
    Mark Vital
    wrote on last edited by
    Шановне Панство, а чому ви такі злі?
    1 Reply Last reply
    0
  • t856923818T Offline
    t856923818T Offline
    Mark Vital
    wrote on last edited by
    Аа… Так я можу велосипед підігнати 😉
    1 Reply Last reply
    0
  • t145710216T Offline
    t145710216T Offline
    Iryna Barletta
    wrote on last edited by
    Очевидно через те, що не маємо такого чудового велосипеда , котрий є у вас ... ( перефразовуючи " совєцький " мультик )
    1 Reply Last reply
    0
  • t145710216T Offline
    t145710216T Offline
    Iryna Barletta
    wrote on last edited by
    Ок. Марко, кожному по велосіпєду і все. Тоді ви зможете одразу вкупі з Аллою восхваляти " вєлікій і мАґучій" ( спойлер- 🙅‍♀️ НІ)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    AB
    wrote on last edited by
    Марко, у цьому чаті як в Україні, дуже багато нормальних людей які мовчки читають та роблять свої висновки. І тут також 15-18% фінансово зацікавлених, наближених до бенефітів ( які були досить суттєві ) то вони і є самі активні "пропатріотичні та агресивні" бо боротьба за місце під сонцем :) Вони тепер вже використовують цей чат скоріше для самоствердження та як масовку для ліпки вареників :) не шукайте тут співчуття. Спочатку чат створювався як інформаційна допомога новоприбулим і тоді він був дуже корисний. Цей чат не для пошуку спілкування нажаль
    1 Reply Last reply
    0
  • t856923818T Offline
    t856923818T Offline
    Mark Vital
    wrote on last edited by
    Ага, зрозумів. Нажаль :( Я думав, що це офіційний чат Українского комьюніті на острові, що він якось відноситься до УКЦ. Нажаль помилився. Адмін, будь ласка перейменуйте якось чат, щоб нові люди не плутали. Я не чекав тут побачити дискримінацію та насилля. Думав, що це інформаційний чат. І я не один такий. Зі своєї сторони я спробую донести до керівництва УКЦ і других 🇺🇦організацій, щоб вони якось відрізняли себе, і нові люди не плуталися.
    1 Reply Last reply
    0
  • t520383009T Offline
    t520383009T Offline
    Anastasiia Konstantynova
    wrote on last edited by
    Ви чого, УКЦ себе відрізняє. УКЦ своїм мемберам відправляє регулярно newsletter з офіційною інформацією. Вам не приходять?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    Добрий день, я адвокат з України. Напишіть своє питання у приватні
    1 Reply Last reply
    0
  • t510749693T Offline
    t510749693T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Ось чисто інформативний чат
    1 Reply Last reply
    0
  • t496942854T Offline
    t496942854T Offline
    Марина Мижарьова
    wrote on last edited by
    abuk.com.ua/catalog/books/4373
    1 Reply Last reply
    0
  • t496942854T Offline
    t496942854T Offline
    Марина Мижарьова
    wrote on last edited by
    В цій книжці дуже добре пояснюється (історично) чому українці говорять російською, це була масштабна і глобальна робота радянщини. Звісно що відмотати все назад не так просто і потрібен час і свідоме бажання. Сподіваюсь стане в нагоді. Є аудіо варіант.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    AB
    wrote on last edited by
    Марина-ця книжка лише виражає цу думку. Але якби ви були істлриком , та ще й жили в той час -і мали свій власний досвід -цк інше. Навішо дискусію тут продовжувати :) чи використовивати уей час як пропаганду? Ви ж не почуєте іншою думки
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lubov L
    wrote on last edited by
    Втрачаючи мову, ми втрачаємо національну ідентичність і починаємо ототожнювати себе з народом, мовою якого ми розмовляємо. Мова дійсно має значення для самоідентифікації і для збереження нації.
    1 Reply Last reply
    0
  • t901326084T Offline
    t901326084T Offline
    Lidiia Sirghi
    wrote on last edited by
    Тому і дивно що ці українці жили в Україні, а мову українстку так і не вивчили. Робіть висновки, і подумайте хто лицемір.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    AB
    wrote on last edited by
    Я знаю що 90% українців цього чату шуквють можливість отримати ПР та залишитись в Канаді, вчать англійську. То всі мовно-патріотичні дискуссії мені здаються лицемірніми
    1 Reply Last reply
    0
  • t901326084T Offline
    t901326084T Offline
    Lidiia Sirghi
    wrote on last edited by
    Навіть коли Україна вийшла з складу союзу , не було стільки рос мови розповсюджено ,як це було зроблено з 2014 року. Тому ось ці какая разніца і порозносила цю нечисть по всій державі.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lubov L
    wrote on last edited by
    Це Ваша думка. Але враховуйте будь ласка ще і обставини, які примусили багатьох з нас сюди приїхати. Дійсно, дуже багато людей прагнуть отримати ПР. Хтось з економічних причин, а хтось просто хоче, щоб їхні діти зростали подалі від тієї клятої руської культури.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    AB
    wrote on last edited by
    Я за повагу до кожного незалежно від мови спілкування і за єдність та взаємодопомогу. Проти любої дикримінації
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lubov L
    wrote on last edited by
    Повага починається з кожного з нас. Коли особисто ви заходите кудись (державна установа, магазин, лікарня тощо), ви дотримаєтеся правил, встановлених в цій установі. Це є елементом поваги. Коли ви або хтось інший зайшли в цю групу, ви дізналися, що тут спілкуються українською або англійською. Це правило цієї групи. Люди, яких це не влаштувало знайшли для себе інші групи, бо їм так комфортно. І це нормально. Ненормальним є те, що один і той же учасник цієї групи вже другий день поспіль намагається розхитати ситуацію. Хто заважає цій людині створити власну групу і писати і обговорювати в ній переваги російської мови?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags