Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Про яку дискримінацію Ви говорите? Будь ласка, не плутайте поняття. Вам не спадало на думку, що, до прикладу, багато людей відчувають себе у небезпеці, чуючи/читаючи російською через пережите? Чому приходячи в україномовну групу Ви не думаєте про повагу до учасників, а лиш виставляєте себе дискримінованими цілком не зрозуміло чому саме. Дуже дивна позиція направду. Шкода, що навіть після всього, що трапилося з нашими життями ми зʼясовуємо прості базові поняття взаємоповаги
-
А як мені назвати мову окупанта?
-
Називаю тих хто так яскраво захищає мову ворога, але чому не захищає своє рідне. І нечисть для мене саме ця мова
-
Ви напевно не знали скільки років ( більше 100) Англія та Франція воювали. Але Канада виявилась мудрішою і поважає і англійську і французьку мови . Поважає людей насамперед і Канадці люблять країну і не вважають що мова це самоідентифікатор :) це дуже обмежена думка.
-
Дивує, що за власну неспроможність вивчити рідну мову не лише не соромно, а ще і, виявляється. всі чомусь мають це толерувати, так в гості ніби ми додому до когось напросилися і свої правила там встановлюємо.
-
То ж хоч трохи почитайте історію . І англійці, і французи свого часу прийшли на чужі землі сюди . А ми змушені залишити рідні домівки через війну Росії проти України. Що ви порівнюєте?
-
А ви сюди ж теж на чужу землю прийшли. Чи ні? В чому різниця? До того ж ви Олександро, не з окупованої территорії. Навіщо людей з окупованих територій тут за мовною ознакою принижувати. Про це мова.. а не про мову :) але я бачу що це розмова незрячого з глухим :) на все добре..
-
коли вони дізнались про катівні для ДІТЕЙ у визволеному Херсоні...
-
Усім вітання хтось найблищим часом їде з України ? Потрібно привести маленький пакуночок ) буду вдячна напишіть в Приват
-
Давайте не витрачати час і не пояснювати російськомовним нічого . У них було більше 10 років все зрозуміти . Не дійшло тоді , і зараз не дійде 🥲