Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
До речі, за французьку зараз дають багато балів на PR , тому дуже корисна порада . Плюс міністерство міграції не раз наголошувало, що курс буде більше ухилятися у французьку
-
думаю ви можете забрати український прапор зі свого нікнейму!
-
Ага, а В цьому чаті не можна вільно думку виражати?
-
Ви знову починаєте ? Ви як енергетичний вампір , розводите чвари і злість поміж людей а самі радієте
-
Гадаю шо ваша думка с приводу цього недоречна. Дякую
-
Зеленський злив 🥶 Капец який скандал. Не всміє вічливо спілкуватися. Треба вчитися бути вдячними. Тепер наломав дров - а страдати будуть всі за нього
-
Ага, так, дякую, уже змінив. 😎✡️🇺🇦😔 Ось так краще
-
Я не принесу вам задоволення від сварки , знайдіть собі іншу "жертву"
-
було б весело якби не було так сумно
-
Частина 2 😥 youtu.be/8chGqCzWN58 🥺Важко бути президентом
-
Тільки на вашу «важливу» думку всі сьогодні сиділи чекали. Дякуємо, що удостоїли нас честі почути це неймовірне ізлієніє 🤮
-
Ще раз дякуємо, що ввели нас в курс справ. Ми б без вас не розібралися.
-
Цэ не моя думка, Читайте новини. 🥱 … Треба було з собою Клічко брати на переговори, був би товк. А так посрався з усіма 🤴- і шо з того вийшло 😟
-
🇨🇦 Підтримка України: Ексклюзивне інтерв’ю з сенатором Стеном Катчером 🇺🇦 📺 Повне інтерв’ю - youtu.be/Fk_AentGqrg ✅ Затримки у розгляді заяв на постійне проживання, майбутнє програми CUAET та роль Канади у підтримці України—сенатор Стен Катчер ділиться ключовими поглядами! 🗣📢 🔹 Як українська громада може впливати на політику Канади? 🔹 Що чекає на українців у Канаді? 🔹 Як Канада реагуватиме на глобальні політичні зміни? 📌 Не пропустіть цю важливу розмову! Будьте в курсі подій та дійте! 💪🇨🇦🇺🇦 #ПідтримайУкраїну #UACanada #СенаторКатчер #ПідтримкаУкраїни 🕯 Підписуйтесь на наш Telegram-канал 🇨🇦UA CANADA 🇺🇦, щоб завжди залишатися в курсі подій
-
Хочете закінчити війну ? Донатьте , поширюйте новини , виходьте на ралі . Бо пиздіти це найлегше, не щоб робити щось
-
Ось вам теж трохи новин. Замість того щоб зрадойобити та бісити всіх в чаті, краще постіть щось корисне для просування українських інтересів у світі. І донатьте на ЗСУ.
-
📣 УВАГА! Вебінар переноситься! ДАТА 09 березня 3pm 🇺🇦📢 Вебінар: "ВСЕ ПРО TRP В Канаді – Від основ до успішної подачі | UA CANADA" 🇨🇦 📅 Нова дата: 09 березня 2025 року ⏰ Час: 3pm (за Онтаріо) 🎙Спікер: Анна Купрєєва – ліцензований юрист 🔹 У зв’язку з тим, що ліцензований юрист захворіла, ми змушені перенести вебінар на 8 лютого. Приносимо вибачення за незручності. ❓ Але ви вже зараз можете залишити свої запитання в нашій Google Формі, щоб експерт відповіла на них під час ефіру! 🔗 Форма для запитань: - docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdv6bkoy8g8f-uS3UPEds46zD5VnT9Q_wIBXP9aQ9Cr_Yqv6g/viewform ❓ IMMIGRATION🇨🇦CHAT: ▫️ Quebec ▫️ Ontario ▫️ Manitoba ▫️ Alberta ▫️ H&C 🕯 Підписуйтесь на наш Telegram-канал 🇨🇦UACANADA🇺🇦, щоб завжди залишатися в курсі подій #UACONNECT #UACANADA #PortalUA #TRPCanada #ІмміграціяКанада #TemporaryResidentPermit
-
Макс, дякую що поділилися думками. Приємно, що хоч одна людина показала своє реальне обличчя 👏 А то тут багато людей под фейковими ніками сидять без аватарок і брудом поливають один одного. По поводу війни - Так, поки що не зрозуміло, Як вони закінчать, тим паче що їм 🇺🇸🇷🇺 ця війна якраз и вигідна.
-
Так це не новини, Це скріншоти твітер акуаунтів. Я таке теж можу написати. Демократи кажуть одне, республіканці - інше. Ви на об’єктивні, незалежні источники дивіться. Economist, Guardian, FT, etc.
-
Кажуть що це небачений прецедент. Все. Трамп і Венс вели себе як бидло і отримали відповідь на своєму рівні. Який жахливий Зеленський. Треба було стати на коліна та поцілувати пʼятосючки Трампу відразу в черзі після Венса. Не несіть хуйню. Зробіть краще щось корисне.