Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Адмін, а це не перехід на особистості і образа, ще й ненормативна лексика у чаті?
-
Домовились 🤗🫡
-
Дотримуйтесь правил чату
-
Добрий день, хто може на машині забрати жінку з лікарні та привезти додому? Це потрібно в середу приблизно о 10-11 ранку.
-
Можна у адмінів запитати лінк на групу ?
-
🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ ЗАПИС вебінару: Готуємось правильно подати податкову декларацію від 23 лютого, 2025 року. 👥 Організатор: Телеграм-чат для новоприбулих T.ME/PRCUAET 💬 Спікер: Ольга Євтушенко засновниця компанії Canadian Accounting &Tax Corporation 🔍 Кому це буде цікаво переглянути: - Новоприбулим, хто подає декларацію вперше - Тим, у кого є іноземний дохід (ФОП, заробітна плата, дивіденди та пенсії з України та Польщі) - Учасникам бізнес-діяльності (Subcontractors, Uber-водії, фрілансери, self-employed) - Тим, хто займається продажем криптовалюти - Учасникам букмекерської діяльності 🔖 На вебінарі обговорили: - Чому важливо правильно подавати податкову декларацію - Як підготуватися до подачі декларації - Нюанси декларування іноземних доходів - Специфіка бізнес-доходів та самозайнятості youtu.be/U342U8fnwCk?si=vUmd02sTIGXyYnQy
-
Найсмішніше за сьогодні 😁
-
Це Ботяра - не блокуйте. Він заново зайде під іншим ніком Хай мучаэться 😀
-
То вони ще нас навчать))
-
На цю , будь ласка , не можу знайти лінк, щоб поділитися з подругою
-
А шо такое 🤷🏽♂️
-
…І шо він тепер буде робити: полетить назад, щоб його дома успокаювали тільки для того, щоб іще раз летіти сюди. Все рівно угоду треба підписувати комусь…
-
Ага, То я читал до того, як ці новини написали. Не всі зразу зрозуміли. І Я теж ошибся, буває. Я Вибачаюсь 😰 То Зеленський недоспав і його відімо розвели. Замість того, щоб сказати «Я подавлен, дайте мне отдохнуть», «…не можу думати» - він обідевся. Красавчик… 🤭 Кажу: треба було б 👤Клічка🥊 взяти, він би 🤡Трампу і тому іншому козаку піздюлей би трішки роздав. І 👤Зеленського б трішки зупинив. А так посрався з усіма і тепер розгрібає. У ного відать теж дитяча травма - важко зупинись, коли зле.
-
Mark V, складається таке враження, що ти тут навмисне розхитуєш ситуацію в чаті. На кого ти працюєш? Невже на українців і консолідацію? А давайте кожен запитаємо себе ,, а що я тут в прекрасній і безпечній Канаді можу зробити корисне для України?,, . І тут в мене є конкретна пропозиція. Замість того щоб один одного ображати, давайте згуртуємося, і раз ми повтікали в безпечні місця, будемо від свого заробітку відраховувати 10 відсотків, як податок на допомогу Україні. І це би був наш посильний внесок на конкретну допомогу нашій Батьківщині.