Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Не бажано , він теж хуйню молотить, але це вже краще ніж російський пропагандист шарій 🙈 я не можу , люди, де сука, ваша свідомість . Чого ви любите жрати гівно ? Я ніколи цього не зрозумію
-
Арестовича ще можно)))
-
Бляяяя, заїбали , ви реально зараз поширили Шарія ? І нічого проблемного в цьому не бачите ? Піздець якийсь
-
Проблематика в тому , що ми українці, все наше життя це політика 🥲 але я ніколи не зрозумію людей, що люблять жрати гівно, щей і іншим дають пробувати
-
Погоджуюсь на всі сто відсотків
-
Демократія на москальську пропаганду - ні! Михайлова навіщо?
-
Можливо зробити правило тут не поширювати власні політичні погляди? В багатьох закладах Канади це правило Тобто ми ніби всі українці, але хтось трошки тугий, ну окей, але нащо ще тут нерви собі портити?
-
Не матюкайтеся. Хто захоче- подивиться) Свобода, демократія тут, чи ні?
-
До речі, зверніть увагу, що як раз проукраїнські відео чи інформацію тут не постять, бо думають, що це ж ітак очевидно, а цю всю лажу люди прям відчувають,що треба поширити? І так сміється пропаганда От чому так?
-
Можливо.
-
Так, а де тут свобода слова?
-
В мене деякі друзі можуть мати відмінні від моїх погляди і я просто це ігнорую, я не знаю, як ще на це реагувати Ну це те саме, що доказувати людині,що Макдональдс -це не корисно, а вона далі це їсть🤷🏼♀️ На жаль Так і з інформаційним лайном Можна поширювати правдиву інформацію, але переконувати в очевидному чомусь дуже важко...
-
Погляди це одне, нести пропаганду це інше . Я відрізала багатьох людей з мого життя, бо несли всіляку хуйню . Але я розумію, що ви маєте на увазі 🫶🏼
-
Добре, відкиньте Шарія. В відео беруть інтервʼю у людей, які вийшли на мітинги. На українській мові. Відповіді дуже цікаві. Всі за кордоном дуже войовничі, патріотично налаштовані, та готові молитися Зеленському, буквально. Всі готові битися до останнього. Але коли запитують, а що особисто на вас може вплинути, щоб ви зараз пішли на фронт- люди відповідають, що це дуже складне питання😏 Донатити, ходити на мітинги, розповсюджувати інформацію- так, а от особисто піти воювати, на фронт, на позиції- ні. Бо хтось більше «допомагає» тут, інформує канадців про ситуацію. А на своїй власній шкурі цього відчувати не хоче, бо життя найцінніше. На мою думку, це дуже показово. На жаль. У кожного своє життя, проте потрібно бути чесним з самим собою, і не прикриватися псевдопатріотизмом. Адмін, досить видаляти повідомлення, і показувати себе не з кращої сторони.
-
Я бачу, які відповіді давали українці. Мені не потрібна думка Шарія, для того щоб мати власну думку з цього приводу.
-
подумайте, що хотів сказати автор цим відео? Ви ллєте воду на млин ворога
-
Різні. А в чому проблема? Вирішила, у контексті цього чату, і обговорення
-
українці різні. Але Ви чомусь вирішили поділитися саме цим відео
-
дякувати адміну, дуже швидко обговорили😄
-
Потрібно, щоб ще більше загинуло? Мені ваша «проукраїнська» позиція також дивна.