Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Козаче, Остинь трохи. Я не розумію, що означає тролити. Я би хотів подивитись як ти мене «нах..» пошлеш вживу. Бо в чаті, всі сміливі. #безкультурщина #youRmean
-
Ага, я побачив: @MarkIV написав «Іди гуляй дурню». І як адмін таке пропускає?
-
Ну ты и Писька!
-
Ага, так ви и мое, сообщение видалили. Несмотря на те що воно було культурне. ДАВАЙ СВОБОДУ СЛОВА!
-
Може дійсно не треба видаляти повідомлення. Захожу вкотре прочитати що тут взагалі коїться і 2+2 скласти не сильно виходить. Каша малаша з "він сказав, воно відповіло" тим паче конфлікт вже на декілька діб рівня гіперактивного школяра. Наче чат українців у Вікторії - не новинний канал та власних поглядів. Хочеш з людьми поділитися що думаєш про зустріч Зеленського та Трампа, то вперед коментувати це в новинних тг каналах. Не зрозуміла до чого сексизм але декілька активних писачів тут- банальні провокатори! Нема більше чимось зайнятись, @markvital?
-
Доступні вакансії!* Ми шукаємо високомотивованих та організованих людей на наступні посади повний/неповний робочий день: *Доступні посади* 1. *Адміністративний помічник* 2. *Введення даних* 3. *Представник служби підтримки клієнтів* 4. Будь ласка, надішліть пряме повідомлення, якщо зацікавлені 👍🏻
-
Доступні вакансії!* Ми шукаємо високомотивованих та організованих людей на наступні посади повний/неповний робочий день: *Доступні посади* 1. *Адміністративний помічник* 2. *Введення даних* 3. *Представник служби підтримки клієнтів* 4. Будь ласка, надішліть пряме повідомлення, якщо зацікавлені 👍🏻
-
Його сину якщо не помиляюся рокі 5 зараз. Ще один політичний експерт?
-
😄🥹😃☹️🙃😀😍 Стратегії отримання PR у Британській Колумбії в 2025 році ОГАНІЗАТОР: Телеграм чат для новоприбулих українців у Канаді T.ME/PRCUAET ДАТА: 30 березня 2025р. 17:00 (BC) 18:00 (AB) 20:00 (ON) СПІКЕР: Ліцензований канадський імміграційний консультант Святослав Лашкевич (RCIC-IRB) [email protected] Долучайтеся до вебінару, де ви дізнаєтесь: 🔹 Пріоритетні напрямки для отримання постійного резидентства у 2025 році. 🔹 Як покращити свої шанси: корисні поради та стратегічні кроки. 🔹 Які професії обрати, щоб підвищити свої шанси на успіх. Святослав Лашкевич — досвідчений міграційний консультант, який допоміг багатьом реалізувати свої мрії про життя в Канаді. 📌 Реєстрація за посиланням: forms.gle/d3ZHEeoG14FxGe2B8 Ваш успіх починається з правильного плану!
-
Доброго вечора всім, питання! - чи ви підписані на щомісячний ньюслетер від Українського Культурного Центру? Ми почули, що люди часто не в курсі подій і пропускають щось важливе. Тому якщо вам цікаво, підписуйтеся, будь ласка, і ми включимо вас в розсилку. Березневий випуск вийде вже завтра. Посилання на підписку 924b3bc2.sibforms.com/serve/MUIFAOY4XqUnqc2Bu59UIq2u-vL3-nEhrgRVBRRk1883L19VFsQWpolkUkNeFcPx-OGzo29eVsxJcvVlaU-61demj_sduBJ96h2IA5PXizWzniV4obrrOW7t37YT210Wn8VJqhvnp8UkZVSblpmv8wMM_sTmuz0e59SGvPpRLgbaGesJvou3pBJn3V_2T1TTSHJRDTCg9yIyYNIK
-
Ви від нього прокинулися? Ну, так добре 💪 трусонуло !
-
Землетрус. Щойно. Я вперше відчула. Ліда, а ти?
-
Вчора в ЛА було 3,9, трясеться тихоокеанський пояс...
-
Ага. Здається вперше так довго по відчуттям
-
Це ми тебе тут розбудили?