Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Я встречала и очень даже изучала этот вопрос. Самым этичны в мире считается гагачий пух. Он так же считается и самым дорогим. Его собирают с гнёзд птицы вручную когда она уходит добывать еду. А гнезда укрывают соломой.Пуховик из него примерно 10000 €.А еще существует кожа из грибов. И тут затрагиваются вопросы этики и экологичности… в 19 веке вовсю носили как украшения чучела птиц, что сейчас прийдет в голову немногим.
-
Тут по деяких і без шуби також видно що совок, але нічого, всі ходять як хочуть і до таких претензій нема. Мені чесно все одно совок не совок.
-
В этом году, внезапно, может быть актуален 🥶
-
А вот вы не встречали ли где информации, где они берут гусиный пух? Я бы хотела себе такой пуховик, но слышала, что с гусями могут и не очень хорошо обходиться.
-
Всі люблять красиві речі, але була купка людей які залякали решту, і тепер всі типу одівають пуховик бо це не моветон
-
Это если выживешь
-
Тоді виходить не важно що одіто, важно на кому одіта річ
-
На любу дію є протидія, і на любий доказ є зворотній доказ.
-
Це дуже роздута тема, яка немає ніякої основи під собою.
-
От дійсно , байкери усі в шкірі, з ніг до голови і ніхто не виступає проти
-
Это кстати да, такие бывают. Обливают краской богатых старушек в соболях, но никогда не байкеров в коже.
-
Зараз штучне хутро має вигляд натурального навіть дуже. Тому їм перше треба буде розділи мене і зробити експертизу, перш ніж обливати фарбою. Бо таким чином я також зможу їх облити за те що вони їдять тварин без жодних на те доказів.