Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Тому і питаю.
-
Щоб мати можливість працювати за спеціальністю .
-
Запитайте себе спочатку навіщо вам підтверджувати дипломи. В залежності від відповіді і рухайтеся.
-
Доброго дня. Напишіть будь ласка в особисті повідомлення, якщо в когось є досвід лікування онкології після приїзду за CUAET. Дякую.
-
Маю запитання: хто підверджував дипломи українські? Чи воно того вартує? Маю два дипломи ( медичний і диплом режисеру театру) . Просто думаю в який бік рухатись . Чи простіше отримати канадську освіту? Форуми вже читала , якщо що )
-
Так, прийшов запит на паспорт, відправила і через 2,5 тижня отримала
-
Дякую! Відправляли після того, як отримали лист про запит дитячого паспорта? Отримала підтвердження на власну візу, на дитину - тиша, час іде… Тому перепитую
-
Добрий вечір. Після відправки паспорта чекали 2,5 тижня.
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, хтось вже подавав дитячі паспорти на вклейку візи після приїзду в Канаду? Скільки чекали? У пошуку відповідь не знайшла. Буду вдячна, якщо хтось поділиться досвідом.
-
Я другий😌
-
Ну я ще буду 😂
-
Чи потрібні додаткові перекладачі на цю сесію?
-
Дуже шкода, що інформація відрізняється від реальності (( В 15:25 бібліотека вже була закрита.
-
Магазин "7-eleven" "Севен-ілевен" наймає робітників, 18.70$ за годину.
-
www.facebook.com/356268284602/posts/pfbid02xzcu96spuPbpD1nctwSb9pDEQffM1YdShysbC5N6B6KD2QfheSYjmH3LtEeDBD69l/
-
Оооо дякую велике видно щось не уважно дивилась!!
-
Дякую
-
Дякую що підказали) Буду розглядати
-
Здравствуйте! Я косметолог , работаю в Langford!
-
Можно арендувати вантажівку будь якого розміру в U-Haul і самим все перевезти (якщо є кому допомагати переносити та заносити). Це не дуже дорого.
9 Feb 2023, 06:38
2792/23763
19 minutes ago