Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Супер! Дякую. На завтра потрібно 30 людей, то я переживаю, що не назбираємо)
-
Теж прийду завтра 😊
-
Напишіть на пошту Роберту [email protected] список, що вам потрібно, він спробує знайти
-
Наталю, приходьте, будь ласка, зватра на 8:30 до Ukrainian Catholic Church of St. Nicholas, вхід зі сторони паркінгу Адреса: 1110 Caledonia Ave, Victoria, BC V8T 1G1
-
Саме вам чогось не вистачило? Кілька днів тому писали волонтери, що багато всього та ніхто не забирає! І чи не допускаєте ви ситуації ,коли люди просто не були в Україні 24го лютого бо були у відпустці чи ще десь, а потім вже не було куди повертатись?
-
Дякую🙏
-
Добрий день! Порадьте,будь ласка, де відкрити тимчасове медичне страхування? Поки чекаємо на схвалення страховки по CUAET.
-
А ті люди які навіть жили давно, і зараз немають дому, що їм робити? Тим хто жив у Маріуполі, Харкові, Херсоні чи багато інших міст і сіл??? Ви бачили що там твориться?
-
Повністю підтримую . При чому люди щасливі віддати непотрібне їм. 👌
-
І на вулиці можна знайти багато речей хто виставляє щоб віддати безкоштовного
-
Мені здається ви трошки не розумієте, що безкоштовні меблі були доступні задовго до того як почали приїжджати українці, це взагалі норма в Канаді. Це не спеціальна допомога чи щось, люди віддають те що їм не потрібно, не бачу нічого пов‘язаного навіть з війною.
-
А якщо ці чоловіки у котрих троє дітей і мали законне право виїхати? То що тоді, треба їм почуватися некомфортно бо хтось подумає що втік? Що за дурня. Реально група перетворюється в якийсь балаган. Люди запитали допомоги, п їм вичитали мораль. Не хочете не допомагайте.
-
В європейських країнах право на допомогу мають лише ті українці, котрі можуть показати штамп в паспорті з штампом після 24.02.2022.
-
Давайте не будемо писати "всі втекли від війни" бо це не так. Якщо ви не бачите різницю між мамою з дитиною (у якої чоловік в Україні і скоріш за все на війні) і двома здоровими чоловіками та прирівнюєте їх, то про що взагалі з вами можна говорити. "молоді хлопці" не тікали від війни (виїзд чоловікам заборонений), вони перебуваючи в Польщі та інших Європейських країнах, отримали шанс приїхати в Канаду, чим і скористалися. І нічого поганого в цьому не має. Та чи потребують вони допомоги - НІ. Є кому допомогати. Досить жаліти та витирати соплі чоловікам. І так, якщо треба, то можна поспати і на підлозі. Я би ніколи не просив безкоштовні меблі, знаючи, що є люди, які більше цього потребують.
-
Та мені не треба, дякую) Я тут вже три роки, все маю) Просто не зрозуміла повідомлення про придбання речей і людей з дітьми, це не несе логіки) Плюс мені здається що це змушує новоприбулих людей почувати себе не зручно за те що щось безкоштовно беруть, якщо дійсно потрібно. Тому хотіла сказати що в цьому нічого немає такого і купувати меблі якщо не збираєшся тут точно на довго лишатись це дивно і економічно не вигідно.
-
Напишіть мені в приват якщо потрібно
-
Шукайте тут було оголошено про меблі які волонтери мають у якомусь контейнері. Або Маркетплейс, ітакож в групах фейсбука багато людей пропонує меблі. Маю знайому яка має матрас, але потрібно забрати самому. Можу розпитати який саме розмір, якщо ще нічого не знайшли