Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainians in Victoria, BC Chat

Ukrainians in Victoria, BC Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
24.2k Posts 903 Posters 54.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t660025408T Offline
    t660025408T Offline
    Natalia
    wrote on last edited by
    👌🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • t504045596T Offline
    t504045596T Offline
    Lisa Alisa
    wrote on last edited by
    Наталю, приходьте, будь ласка, зватра на 8:30 до Ukrainian Catholic Church of St. Nicholas, вхід зі сторони паркінгу Адреса: 1110 Caledonia Ave, Victoria, BC V8T 1G1
    1 Reply Last reply
    0
  • t782427550T Offline
    t782427550T Offline
    Anastasiia Balaka
    wrote on last edited by
    Саме вам чогось не вистачило? Кілька днів тому писали волонтери, що багато всього та ніхто не забирає! І чи не допускаєте ви ситуації ,коли люди просто не були в Україні 24го лютого бо були у відпустці чи ще десь, а потім вже не було куди повертатись?
    1 Reply Last reply
    0
  • t734181866T Offline
    t734181866T Offline
    Альона Присяжнюк
    wrote on last edited by
    Дякую🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t734181866T Offline
    t734181866T Offline
    Альона Присяжнюк
    wrote on last edited by
    Добрий день! Порадьте,будь ласка, де відкрити тимчасове медичне страхування? Поки чекаємо на схвалення страховки по CUAET.
    1 Reply Last reply
    0
  • t574057007T Offline
    t574057007T Offline
    𝒜𝓃𝓃𝒶
    wrote on last edited by
    Крім тих чоловіків, призивного віку, у кого троє або більше дітей, за кордон можуть виїжджати родичі людей, які загинули або зникли безвісти, обороняючи Україну під час російського вторгнення.
    1 Reply Last reply
    0
  • t901326084T Offline
    t901326084T Offline
    Lidiia Sirghi
    wrote on last edited by
    А ті люди які навіть жили давно, і зараз немають дому, що їм робити? Тим хто жив у Маріуполі, Харкові, Херсоні чи багато інших міст і сіл??? Ви бачили що там твориться?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1458393712T Offline
    t1458393712T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Не правда, краще не писати якщо не знаєте. Якщо людина виїхала на тиждень раніше по туризму чи відвідини родини, то чим вона відрізняється від тої , що виїхала після 24. Мої знайомі всі отримали захист та допомогу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna Ogreb
    wrote on last edited by
    Повністю підтримую . При чому люди щасливі віддати непотрібне їм. 👌
    1 Reply Last reply
    0
  • t901326084T Offline
    t901326084T Offline
    Lidiia Sirghi
    wrote on last edited by
    І на вулиці можна знайти багато речей хто виставляє щоб віддати безкоштовного
    1 Reply Last reply
    0
  • t1333077002T Offline
    t1333077002T Offline
    Tacy
    wrote on last edited by
    Мені здається ви трошки не розумієте, що безкоштовні меблі були доступні задовго до того як почали приїжджати українці, це взагалі норма в Канаді. Це не спеціальна допомога чи щось, люди віддають те що їм не потрібно, не бачу нічого пов‘язаного навіть з війною.
    1 Reply Last reply
    0
  • t901326084T Offline
    t901326084T Offline
    Lidiia Sirghi
    wrote on last edited by
    А якщо ці чоловіки у котрих троє дітей і мали законне право виїхати? То що тоді, треба їм почуватися некомфортно бо хтось подумає що втік? Що за дурня. Реально група перетворюється в якийсь балаган. Люди запитали допомоги, п їм вичитали мораль. Не хочете не допомагайте.
    1 Reply Last reply
    0
  • t145710216T Offline
    t145710216T Offline
    Iryna Barletta
    wrote on last edited by
    В європейських країнах право на допомогу мають лише ті українці, котрі можуть показати штамп в паспорті з штампом після 24.02.2022.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maksimus
    wrote on last edited by
    Давайте не будемо писати "всі втекли від війни" бо це не так. Якщо ви не бачите різницю між мамою з дитиною (у якої чоловік в Україні і скоріш за все на війні) і двома здоровими чоловіками та прирівнюєте їх, то про що взагалі з вами можна говорити. "молоді хлопці" не тікали від війни (виїзд чоловікам заборонений), вони перебуваючи в Польщі та інших Європейських країнах, отримали шанс приїхати в Канаду, чим і скористалися. І нічого поганого в цьому не має. Та чи потребують вони допомоги - НІ. Є кому допомогати. Досить жаліти та витирати соплі чоловікам. І так, якщо треба, то можна поспати і на підлозі. Я би ніколи не просив безкоштовні меблі, знаючи, що є люди, які більше цього потребують.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1333077002T Offline
    t1333077002T Offline
    Tacy
    wrote on last edited by
    Та мені не треба, дякую) Я тут вже три роки, все маю) Просто не зрозуміла повідомлення про придбання речей і людей з дітьми, це не несе логіки) Плюс мені здається що це змушує новоприбулих людей почувати себе не зручно за те що щось безкоштовно беруть, якщо дійсно потрібно. Тому хотіла сказати що в цьому нічого немає такого і купувати меблі якщо не збираєшся тут точно на довго лишатись це дивно і економічно не вигідно.
    1 Reply Last reply
    0
  • t901326084T Offline
    t901326084T Offline
    Lidiia Sirghi
    wrote on last edited by
    Напишіть мені в приват якщо потрібно
    1 Reply Last reply
    0
  • t901326084T Offline
    t901326084T Offline
    Lidiia Sirghi
    wrote on last edited by
    Шукайте тут було оголошено про меблі які волонтери мають у якомусь контейнері. Або Маркетплейс, ітакож в групах фейсбука багато людей пропонує меблі. Маю знайому яка має матрас, але потрібно забрати самому. Можу розпитати який саме розмір, якщо ще нічого не знайшли
    1 Reply Last reply
    0
  • t901326084T Offline
    t901326084T Offline
    Lidiia Sirghi
    wrote on last edited by
    А яка різниця чи це дитина з мамою чи це молоді люди, всі втекли від війни і всі потребують допомоги. І безкоштовні меблі це один з способів економити кошти, які на початку дуже потрібні. І чому не мають права просити допомоги інші? Поки влаштуються на роботі і отримають зарплату , то місяць чи два спати на підлозі? Якісь люди дивні.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1333077002T Offline
    t1333077002T Offline
    Tacy
    wrote on last edited by
    Якщо чесно, то безкоштовні меблі це не те що спосіб шукати шару. Мені здається що купувати нові меблі і витрачати на це кошти як тільки приїжджаєш немає сенсу, через те що ти ще не впевнений на 100% чи тут залишишся, чи в цьому місті і провінції. Потім переїжджати і таскати за собою меблі дорого і немає сенсу. Продавати? Займає багато часу, хіба що за копійки. До війни більшість іммігрантів також спочатку обставляли житло безкоштовними меблями, а потім вже купували собі щось краще. Тому працювати це классно і треба, але порада купувати меблі сумнівна)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maksimus
    wrote on last edited by
    Хлопці, я так розумію ви молоді і здатні працювати. Ваш пост про пошук безкоштовних речей бачив вже на трьох ресурсах. Я так думав ці безкоштовні речі для сімей, які тікали від війни і здебільшого для мам з дітьми. Тому давайте не шукати шару, а гоу на роботу заробляти гроші. За місяць все купете собі. Роботи вистачає, навіть зможу допомогти. PS І не ображайтеся на такі слова, так краще для вас. Треба розраховувати тільки на себе.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags