Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Шукайте тут було оголошено про меблі які волонтери мають у якомусь контейнері. Або Маркетплейс, ітакож в групах фейсбука багато людей пропонує меблі. Маю знайому яка має матрас, але потрібно забрати самому. Можу розпитати який саме розмір, якщо ще нічого не знайшли
-
А яка різниця чи це дитина з мамою чи це молоді люди, всі втекли від війни і всі потребують допомоги. І безкоштовні меблі це один з способів економити кошти, які на початку дуже потрібні. І чому не мають права просити допомоги інші? Поки влаштуються на роботі і отримають зарплату , то місяць чи два спати на підлозі? Якісь люди дивні.
-
Якщо чесно, то безкоштовні меблі це не те що спосіб шукати шару. Мені здається що купувати нові меблі і витрачати на це кошти як тільки приїжджаєш немає сенсу, через те що ти ще не впевнений на 100% чи тут залишишся, чи в цьому місті і провінції. Потім переїжджати і таскати за собою меблі дорого і немає сенсу. Продавати? Займає багато часу, хіба що за копійки. До війни більшість іммігрантів також спочатку обставляли житло безкоштовними меблями, а потім вже купували собі щось краще. Тому працювати це классно і треба, але порада купувати меблі сумнівна)
-
Хлопці, я так розумію ви молоді і здатні працювати. Ваш пост про пошук безкоштовних речей бачив вже на трьох ресурсах. Я так думав ці безкоштовні речі для сімей, які тікали від війни і здебільшого для мам з дітьми. Тому давайте не шукати шару, а гоу на роботу заробляти гроші. За місяць все купете собі. Роботи вистачає, навіть зможу допомогти. PS І не ображайтеся на такі слова, так краще для вас. Треба розраховувати тільки на себе.
-
Потрібна допомога? Ми раді повідомити, що ми відкрили форму допомоги, яка містить заявку на хостинг. Якщо вам потрібен господар, продуктові картки чи будь-яка інша допомога – звертайтесь тут: ukrainehelpvi.ca/assistance . Допомога не гарантується, і доступних хостів ще дуже мало. Ця система дозволяє оптимізувати отримання допомоги українцям вчасно. Щоб отримати право на участь, українці повинні: - проживати на острові Ванкувер або мати підтверджену дату прибуття - проживали в Україні станом на 1 січня 2022 року або пізніше - продемонструвати фінансову потребу - продемонструвати спроможність і бажання стати самодостатнім у Канаді
-
Добрий вечір! Можливо хтось знає куди можна підвезти чимало дитячих книжок та іграшок, шкода викидати, але немає вже місця то все зберігати🤦♀️
-
Але дуже потрібні люди на ЧТ
-
Завтра? Так, приходь
-
[email protected] мені з цієї пошти писали
-
А писати куди? Прямо тут?
-
напишіть мені в приват хто має ідеї для наступного мітингу в листопаді і готовий їх втілювати
-
приходь))
-
Ні))) тільки екзамінатор і я в машині, коли йде екзамен. Юзіф чекав на вулиці))
-
Можливо когось цікавить, то якнайшвидше напишіть