Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
ООО дякую 💙💛
-
Дякую 💙💛
-
Я осторожно отвечу, что нигде. Вы можете попытать счастья с Canadian Border Agency, но они уже далеко не так охотно идут навстречу, как раньше. Попробуйте сначала просто позвонить в IRCC.
-
Добрий день громадо , питання: де знаходиться найближчий імміграційний офіс який видає ворк перміт? Щоб можна було фізично до нього потрапити легко.
-
мені здається що Міст зупинили спіаробітництво з нею
-
Я ввжаю що якщо увесь світ бойкотує російські послуги. То українці повинні перші робити це. Й робити вибір дешево та сросійське, або трохи дорожче але мати українську гідність. Європі теж було дорого відмовитись від цього сруського газу. Вже піднімалось питання що до рекомендацій послуг «ватного суспільства» Я все ж не розумію навіщо таких рекомендують українській спільноті.
-
Податися можна онлайн. Заповнюйте цю форму www.usa.gov/visas?fbclid=IwAR0KasYYeZIKyUoVU25ZADApOh9AX3XlRSfhzYwNXAFI86us2uU2kUaBk0M Далі на сайті посольства створюєте аккаунт, прикріплюєте інформацію про заповнену форму, сплачуєте 160 дол США та бронюєте місце на біометрію. Найближче, де можна здати біометрію / пройти співбесіду - це Ванкувер. Місця зараз аж на кінець лютого 2024 року. З роком я не помилилася