Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Попробуйте тут www.facebook.com/pages/Fig-Mediterranean-Deli-Market-and-Kitchen/254820164859581
-
Действительно, как я мог спорить с телевизором 😂
-
Не Алекс ты не понимаеш.... Никто не понимает.... Неужели ты мог подумать что есть какая-то другая причина? исключительно спасение русскоязычных от чего-то. Также с телевизора заявили. Ничего ты в геополитике не понимаешь
-
Є полиця з европейськими товарами у fairway market, але саме українських не зустрічала
-
Гречка и конфеты Рошен😂
-
Добрий день! Підкажіть,будь ласка, чи є у Вікторії магазин з українськими товарами? Дякую 🙏
-
Lol, look who is talking
-
Звами нема сенсу дискутувати, і так все зрозуміло.
-
www.instagram.com/reel/CkDrbi7ssZo/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
У вас чудово виходить, браво 👏🏼
-
Це просто вірш)
-
Все кто говорит по русски москали?
-
А на москалів не вважайте, нехай вони собі пишуть по— своєму, а ми по— своєму. У їх народ і слово, і у нас народ і слово. А чиє краще, нехай судять люди. Вони здаються на Гоголя, що він пише не по-своєму, а по-московському, або на Вальтер Скотта, що й той не по-своєму писав. ТАРАС ГРИГОРОВИЧ ШЕВЧЕНКО
-
Ну тут історія "якщо треба пояснювати, то не треба пояснювати". Людину через війну закинуло на другу сторону земної кулі, а вона не вбачає причинно-наслідковий зв'язок
-
Золоті слова ,Слава Україні🙏🙏🙏🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦
-
І мова тут взагалі не має ніякого значення. Арестовича усім для заспокоєння. І ще одне- територіально ми знаходимось у Канаді . І тут карається законом притиснення за мовним признаком…
-
А в мене все крутитсься в голові «вата,вата», а потім думаю, та не може бути 😂😂
-
Если вы верите в это, значит вами завладела концепция русского мира. Задумайтесь…
-
А чим ви відрізняєтесь від Путлера, якщо ділете українців за мовною ознакою?
-
так, дійсно, усі прекрасно знають, що робить раїся. Але не всі усвідомлюють зв'язок між мовою і цими подіями
9 Feb 2023, 06:38
2944/24095
about 14 hours ago