Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Если вы верите в это, значит вами завладела концепция русского мира. Задумайтесь…
-
А чим ви відрізняєтесь від Путлера, якщо ділете українців за мовною ознакою?
-
так, дійсно, усі прекрасно знають, що робить раїся. Але не всі усвідомлюють зв'язок між мовою і цими подіями
-
То ви хочете організувати Україну в Канаді, чи що? Усі прекрасно знають що робить рАсія. Тут кожен усім серцем переживає. І я коли дзвоню до Херсону, то мова це останнє, що я питаю у рідних. А Канада багато національна країна, тут кожному є місце.
-
Росіяни прийшли в Україну вбивають українців, знищують будинки , інфраструктуру. З федеральних каналів росіі йде заклик знищити Україну і українців як націю. В українців з явилася огида до всього, що пов’язано з росією. 2014 році, росіяни прийшли в Україну визволяти і спасати руско - мовних, з того і почалася війна. Отже, питання «бути чи не бути українській мові» означає «бути чи не бути Українській Державі» Не варто забувати, що основна функція будь-якої мови – націєтвірна. Аби більше ніхто на цілому білому світі не сказав: «А гдє ета Україна? В расєї?» Ніколи знову. Слава Украіні!
-
Всім гарного дня🙏😀✊
-
Так але є ще гуцульська
-
Як щось це бус рофл
-
В нас в Закарпатті, не друга мова а місцевий русинський діалект🙂
-
Ще э русінська мова
-
Тоді я приїду із Закарпаття й буду в Канаді встановлювати свої правила. Тоді цікаво, а чим ви в такому випадку відрізняєтесь від оркостану?
-
Так гуцульська
-
Ну внас,на Закарпатті теж є друга мова 😅😅😅🤦♂️
-
Як и Ірландії та великий Британії теж мир в Польщі теж є різні мові
-
В Швейцарії 4 мові в Іспанії католонська в Франції теж є диалекти як и у Німеччині та Австрії але ж вони миж собою не воюють
-
С борцунами за мову так и нужно
-
Це дуже давно ще за радянських часів
-
Я виїхала з України 37 років тому назад, з тих часів я не чула українську та не розмовляла на ній. Мені дуже важко знаходити слова, це займає мій час, щоб написати якийсь пост з порадами для новоприбулих. Може я буду писати на англійської, а кому треба буде перекладати через Гугл?
-
А почему бы и нет?)
-
Я б на місті адміна перевірила цю дивну ОСОБЬ. Без ім‘я і обличчя. Певно в обличчя страшно казати😂
9 Feb 2023, 06:38
2961/23919
5 minutes ago