Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Всім гарного дня🙏😀✊
-
Так але є ще гуцульська
-
Як щось це бус рофл
-
В нас в Закарпатті, не друга мова а місцевий русинський діалект🙂
-
Ще э русінська мова
-
Тоді я приїду із Закарпаття й буду в Канаді встановлювати свої правила. Тоді цікаво, а чим ви в такому випадку відрізняєтесь від оркостану?
-
Так гуцульська
-
Ну внас,на Закарпатті теж є друга мова 😅😅😅🤦♂️
-
Як и Ірландії та великий Британії теж мир в Польщі теж є різні мові
-
В Швейцарії 4 мові в Іспанії католонська в Франції теж є диалекти як и у Німеччині та Австрії але ж вони миж собою не воюють
-
С борцунами за мову так и нужно
-
Це дуже давно ще за радянських часів
-
Я виїхала з України 37 років тому назад, з тих часів я не чула українську та не розмовляла на ній. Мені дуже важко знаходити слова, це займає мій час, щоб написати якийсь пост з порадами для новоприбулих. Може я буду писати на англійської, а кому треба буде перекладати через Гугл?
-
А почему бы и нет?)
-
Я б на місті адміна перевірила цю дивну ОСОБЬ. Без ім‘я і обличчя. Певно в обличчя страшно казати😂
-
Ще скинути? Чи достатньо?
-
Это вы на фото?😂
-
Русский мир в вашем понимании это только язык?😂
-
Не знаю ви чоловік чи жінка. А чого ви не скинули мені фото Харкова чи Херсонскої області? Цеж вони винні їх рятують
-
Справді?! Ви дивуєтесь? Проблема в тому що ви не усвідомлюєте що відстоючи таку позицію ви обираєте бути представником "руZZого міра" свідомо, чи не свідомо. Ви взагалі в курсі чому кацапи напали? Вони бачать у російськомовних своїх рабів! nv.ua/ukr/world/countries/u-rosiji-hochut-viznati-vsih-rosiyskomovnih-spivvitchiznikami-ostanni-novini-50229165.html Час усвідомити себе Українцями й будувати українську громаду й нове життя, а не ширити вірус рузкого міру по світу...
9 Feb 2023, 06:38
2966/23918
about an hour ago