Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Справді?! Ви дивуєтесь? Проблема в тому що ви не усвідомлюєте що відстоючи таку позицію ви обираєте бути представником "руZZого міра" свідомо, чи не свідомо. Ви взагалі в курсі чому кацапи напали? Вони бачать у російськомовних своїх рабів! nv.ua/ukr/world/countries/u-rosiji-hochut-viznati-vsih-rosiyskomovnih-spivvitchiznikami-ostanni-novini-50229165.html Час усвідомити себе Українцями й будувати українську громаду й нове життя, а не ширити вірус рузкого міру по світу...
-
Історія для істориків. Якщо бажаєте щось зрозуміти то дивитися справжні монографії та академічну історію. У справжніх істориків немає особистих питань один до одного, а ось звичайні люди перетворюють і без того нестабільну гуманітарну науку на те, що зараз коїться в Україні. Наприклад мене зовсім не турбує що робиться НА роzziї, а вони ж б...ть вкрай ''стурбовані'' Україною🇺🇦🇺🇦🇺🇦
-
Ці зміни на майбутнє, щоб не прийшли спасати рускомовних, чомусь не прийшли спасати тих хто розмовляє на інших мовах. А саме рускомовних. Послухайте його перше звернення чого він напав на Україну, щоб спасти рускоязичне насєлєніє. Трошки подумайте про це.
-
У всіх цих країн немає тих хто їх вбиває , то чому в Україні не вчили активно англійську чи іспанську а лише активно тримаються за цей язик.
-
😉Cheers bro 🍻
-
А коли ви зрозумієте що мовний розділ, це оркська зброя? Не українська! От я з вами тут спілкуюсь українською, в іншому чаті російської. Та в загалі я 41 рік тому народиився у Криму та прожив там до 19 років, все моє оточення було і в Києві російськомовне. Це моя провина? Теж саме, як що я зараз вам скажу - ану бігом перестали думати українською, лише англійська, бо ви у Канаді