Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Я например не говорю по украински вообще, но понимаю хорошо Я 22 года в Канаде и украинский у меня был только в школе в Киеве. Я приехал сюда из русскоязычного города, украинский мне тут ни разу за 22 года не пригодился. Соответственно я продолжу говорить по русскому и переучиваться на украинский, для того чтоб удовлетворить хотелки кучки расистов идиотов, я не собираюсь
-
Тільки чомусь образливі меми направлені на російськомовних українців. Хіба це вони прийшли із зброєю, хіба вони винні, що жили у Херсоні, Харкові, Одесі. Доречі ми жодного разу вам не тикали й не вказували як жити. Займіться собою та своїм життям. А російська мова хай буде у кожного на совісті.
-
Доброго ранку! Вчора прилетіли з України, вже у Вікторії (2 дорослих і 2 дітей по 10 років). Знімаємо житло на Airbnb в Cordova bay. Підкажіть,будь ласка, чи є у Вікторії курси англійської мови для дітей 10-ти років? До школи поки не записуємось,бо житло в оренді тільки на 2 тижні… Дякую за увагу. Всім гарного дня!
-
От чому так яро захищаєте ту російську, ну от не розумію і все. Лиш сказати про мову, що є нормально, як починається і меми і образи українцям які просять говорити по українськи. От чому так не захищаєте українську? Деколи дійсно важко зрозуміти хто є хто, а от рашист впершу чергу прийшов на нашу землю і змінив все на російську, і рашист захищає бо для них має значення, а чомусь для українця це прям ніби хочуть щось забрати, хоча самі б мали відмовитись.
-
Ой насмішили. Видно що англійської добре не знаєте.
-
О, давно не чутно було. Мабуть, допомагаючи українцям, часу не вистачало на соціальні мережі... Яку ще корисну пораду ми можемо почитати? А, і до речі, живучи у Канаді вже певний час, і не в одній провінції, так і не прийшло розуміння бути культурним і не хамити? Чи це все через молодість і брак досвіду?
-
Нехай шукають допомоги в українців українською
-
Ну тоді не ображайтеся як вас будуть сприймати за кацапів і посилати за їх кораблем