Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Любi друзья говорил Ющенко сегодня утром было несколько матрасов к вечеру не будет ни одного Как я могу составить список или кто-то может?
-
Все одно було б добре про то написати об‘яву на фейсбуці в групі українців, тут в чаті оголошення загубиться
-
Список постоянно меняется Я сам не знаю что у них есть кому надо обратитесь в личку я попытаюсь всем ответить
-
www.facebook.com/olga.makarova.75286
-
Так, в них кожного разу різний набір продуктів який поставляють.
-
Александр, можете будь ласка сфотографувати і виставити в групі на фейсбуці?
-
Всем добрый день! Внимание всем кому нужна мебель!!! чтобы меблировать свою квартиру комнату дом у волонтёров есть очень много мебели столы кровати шкафы пожалуйста всем кому нужна обращайтесь ко мне в личку. Стоит контейнер с мебелью никто не приходит. Немогу поверить что у всех все есть.
-
Я онлайн вчуся в Камосоні на курсі в 14 тижнів. Оплачувала (з того що памятаю) 175+360+60. Десь 600-650 вийходить
-
Phillips
-
Порадьте будь-ласка українського перукаря для чоловіків у Вікторії?
-
Дівчата та хлопці, дякую усім за допомогу сьогодні. Ви чудова команда!
-
Софія була зімною на курсі і він ьув всього 7 тижнів і у нас не було підручників, тому сума менша.за підручники буде десь 150-210 на скільки пам'ятаю з попереднього курсу
-
Наша дівчина ото закінчила, навчання вартувало $175 + $235= $410.
-
175 реєстрація+360 інші внески + 205 підручники
-
Интересно, этот курс английского даст уровень, который позволит поступить в колледж? До какого уровня они доводят?
-
175 доларів це реєстрація на курс, решта це оплата за страховку і студентські збори (типу проїзний і т.д) + затрати на підручники.
-
Стільки ж і я платила)
-
Особисто я, тотал за навчання заплатила 536$ + підручники 200$
-
Виходить десь 700-750 дол. Але там половина суми за 4 підручники. Один в середньому коштує 60 дол. Вони не відшкодовують підручники, плюс в цю суму входить проїзний на 4 місяці + страхування+ користування спортзалом.
-
Так, але ці fees від $700 до $900. Обіцяли що буде до $200 для українців. Коли я сказала про це в advisory committee, вони дуже сильно здивувались.
9 Feb 2023, 06:38
3038/24050
about 3 hours ago