Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Спробуйте ще цей засіб. Нажаль немає фото що було ДО, але враження було що обісрався бомж у салоні
-
Всім доброго ранку. Підкажіть будь ласка. Мої друзі планують переїзд до Канади (можливо Ванкувер чи Вікторія) та питають чи є тут можливість влаштуватись автомеханіком? (Була своя СТО в Маріуполі). Можливо в когось є контакти щоб мої друзі змогли поспілкуватись по професії?
-
Якщо отримуєте чеки від роботодавця, то це не готівка. Чек виписали з рахунку, за нього обов'язково відзвітують податковій. Чек доведеться класти на свій рахунок, приховати його важко буде. Як варіант, відкрити у банку додатковий до основного рахунку (sub account) і на нього щомісячно переводити частину грошей- майбутні податки. І наступного року, коли прийде час робити податкову декларацію, не буде так "боляче" платити податки - певна сума у вас вже буде зібрана.
-
Дякую
-
Дякую
-
І якщо ви маєте думку подати у майбутньому на PR , то майте на увазі, що робота по контракту не підходить для цього, вам нужно шукати акредітованного праце... Ой, вибачайте, я не дуже добре знаю українську мову. Ну, того, хто надає роботу, employer. Він обов'язково повинен мати LMIA. Робота на такого акредитованого employer with LMIA надасть вам можливість подавати заявку на PR.
-
1. Не тому відповіли 2. А якщо і тому, то жартувати це точно не ваша справа
-
Робота на будівництві взагалі ніяк не вплине на ваші плани залишитися у Канаді. Щоб залишитися у Канаді, треба працювати на певному ряді посад, спеціальностей, які вимагає еміграційна програма провінції (у кожної провінції свої вимоги). Якщо ви хочете подаватися на еміграцію, пдивіться вимоги по різним провінціям. Нажаль, будівництво - це не шлях до еміграції....
-
Так, а вже ж, на батьківщині криміналу в сотні разів менше
-
Шановні пані та панове! Прошу поради, бо нічого не розумію в канадському законодавстві. Ситуація: Чоловік пійшов на будівництво з оплатою 26 долл/год. Власник-українець, як в сама бригада. Контрактів ніяких нема, налоги платити буде чоловік, а не работодавець, виплатами чеками.. як це впливає на наші майбутні плани залишитися у Канаді, якщо я розумію, що праця гастробайтером не офіційна. Або я помиляюся? Заздалегідь вдячна