Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Благодарю 🙏❤️
-
Анастасия, во-первых, снимать ограничения с open work permit не обязательно, а только если вы планируете работать в индустриях, на которые наложены ограничения. Во-вторых, вам, по-видимому придётся создать новый профайл. Перейдите по ссылке, которую вам предложили ниже, создайте новый профайл, в нем должна быть искомая опция. Убедитесь, что у вас новая версия Adobe и актуальный браузер.
-
Дякую❤️🙏
-
Є вакансія з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 14:00 дезінфекції будівлі. Платять 17,50 за годину. Це в офісній будівлі в центрі міста поблизу Чайнатауна. Кажуть, що робота не сукладна, але потрібен хтось, хто може почати якомога швидше. Напишіть мені в приват, якщо вас цікавить пропозиція, я надам контакти роботодавця.
-
Дякую, але щось не виходить((
-
А хіба не треба після проходження мед огляду оновити існуючий, щоб він був без обмежень? Далі 90 днів на проходження мед огляду, пройшла. Що далі, підкажіть ,будь ласка?🙏
-
Стало ще менше опції😭
-
Так,прилетіла два місяці тому, пройшла мед огляд. Тепер потрібно замінити існуючий ворк перміт на новий, я правильно розумію? Дякую за відповідь 🙏❤️
-
Если подходите под критерии и срочно-помогут
-
docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSel0fiqUNYWpBIfYK1WVnkncDGEOzOn1SxRTDwmPScDsw_Dlw/viewform
-
Доброго дня! Намагаюсь оновити work permit. Все роблю за інструкцією але немає кнопки" візітор і тд" Може в когось теж було і може хтось порадити що роблю не так? Дякую
-
Доброго дня, можливо, хтось може підсказати де чи у кого можна орендувати не дороге житло до кінця місяця для однієї людини.