Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
З таким бюджетом яки у вас, то дійсно треба шукати на маркетплейс та крейглисті. Тут навряд вам хтось знайде житло за вас) Шукайте кожен день, варіанти швидко з‘являються і так само швидко зникають. Якщо ви не в Вікторії знайти ще важче, треба фізично їздити дивитись що пропонують. З бюджетом від 1500 можна вже дивитись і Devon і Proline. Але враховуйте і можливість працевлаштування, у вас робота вже є? Вас можуть попросити докази того що ви платоспроможний
-
Вам же вчора скидали сайти де шукати?
-
Шукаю житло у Вікторії та у радіусі 20-30км
-
Дякую)
-
Всім добрий день, щойно отримала листа із школи, що мої діти (4клас) звільняються від майбутніх FSA в зв'язку з низьким рівнем ELL. Що це взагалі таке? Мені варто переживати з даного приводу? Чим це нам обернеться потім? Хто знає, поясніть, будь ласка?
-
Привіт. Сьогодні буде зустріч в українському центрі?
-
Так в Канаді,Зараз у Ванкувері, Ричмонд Але шукаю житло у Вікторії та у радіусі до 15км Вікторії Тому що там робота не подалік Та вже пробував шукати і не можу віднайти
-
1 кімната може бути- 1 bedroom apartment, bachelor or rent a room in a shared home Від цього дуже залежить вартість.
-
по середнім цінам - студія 1400, 1 бедрум 1600, шукати на фейсбук маркетплейс та victoria.craigslist.org/search/apa лендлорди скоріш за все не здадуть, поки особисто не познайомляться, тож не з Вікторії знайти буде важко
-
З Канади легше шукати
-
На 1кімнатну
-
Від 1000-1200 мінімум
-
А ви вже в Канаді, чи ще ні?
-
А скільки ж треба
-
Для Вікторії і поблизу, у вас замалий бюджет, нажаль. Шукайте на Маркетплейс у фейсбук, Usedvictoria. Користуйтесь вищевказаними ресурсами пошуку і побачите що доступно і яка на це вартість.
-
Доброго вечора ми з України, шукаю житло у Вікторії та поблизу Вікторії можливо хтось знає хто здає 500-1400
-
Не ограничено но сама программа куаэт может закрыться и вы приедете по обычному ворк пермит
-
Зрозуміло. 10 років у деяких випадках замало…
-
Не бачу в тому сенсу? Є люди , з котрими охоче вступають інші люди в контакт, а є протилежні їм. До для чого я буду щось з вами судити чи когось через років 10?
-
А мені не роблять… мабуть, треба ще пожити в Канаді. Обсудимо років через 10?
9 Feb 2023, 06:38
3307/23809
20 minutes ago