Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainians in Victoria, BC Chat

Ukrainians in Victoria, BC Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
24.2k Posts 903 Posters 54.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    AB
    wrote on last edited by
    Официально я посмотрела)) нельзя. Я спрашиваю о реальном опыте людей
    1 Reply Last reply
    0
  • t5157006393T Offline
    t5157006393T Offline
    Lana Hyde
    wrote on last edited by
    Я часто получаю посылки из Украины, потому что занимаюсь хэндмейдом и заказываю у мастеров изделия. Иногда прошу положить в посылку лекарства типа валерианки или корвалена несколько упаковок. Никогда не было проблем.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Volya
    wrote on last edited by
    Дивіться офіційні джерела. Перевірте, чи з України випустять вашу посилку з ліками. Ліки різні бувають. З вами люди діляться власним досвідом, але це не заклик діяти проти правил.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    AB
    wrote on last edited by
    Я питаю про пересилку посилкою ліків поштою з України. Чи хтось знає ? Чи пробував? Звісно що буде дорого. Але чи пропустить таможня?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kristina Shcherbakova
    wrote on last edited by
    А якщо я безробітна із дитиною. Чоловік працюватиме (і ми не одружені) з наступного тижня.. може якось протягнути Чи не працювати поки що) Шучу я
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kristina Shcherbakova
    wrote on last edited by
    Ми малого на обстеження вночі у госпіталь, на третин день у Канаді. Просто заглянули до попи (прошу вибачення) 1300 долл😳🤪Але якось домовились, що завтра подаємося на мед страхування и прокатили з цим) Ще антвбіотік на шару дали)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1785496533T Offline
    t1785496533T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    То не багато. Головне щоб, була медична допомога.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kate
    wrote on last edited by
    Якщо вони вас транспортували, то 80 дол власникам MSP
    1 Reply Last reply
    0
  • t1785496533T Offline
    t1785496533T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    Дякую. Знаємо, чекаємо рахунок. Цікаво що нарахують за таку допомогу )) хоч і страховка наша додаткова покриває частину.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kate
    wrote on last edited by
    Дуже прикро, що так трапилося. Одужуйте. Не знаю, чи ви в курсі, але за виклик швидкої є оплата. Тому, на жаль... Не хворійте.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1284931762T Offline
    t1284931762T Offline
    Ольга .
    wrote on last edited by
    Да уж
    1 Reply Last reply
    0
  • t1785496533T Offline
    t1785496533T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    Чоловік ще в лікарні. З 12 дня чекає, роздягли приготували. І чекає. Мене дивує інше. Чому швидка не відвезла до головного госпіталю у Вікторію, там де спеціаліст. А привезла до найближчого емордженсі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1284931762T Offline
    t1284931762T Offline
    Ольга .
    wrote on last edited by
    Шутки, шутками, а у меня родители уже несколько лет как перешли на травы, у папы язва желудка была, тоже все резать хотели врачи. С сердцем он тоже каждую весну ходил на процедуры. Но они постоянно сборы трав пьют.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1284931762T Offline
    t1284931762T Offline
    Ольга .
    wrote on last edited by
    Вот магазин с травами. Можно попробовать что-то. Не знаю поможет ли, если уже нужна операция, может хоть как то полегче станет, пока в ожидании
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kristina Shcherbakova
    wrote on last edited by
    Не, Сін вже давно є
    1 Reply Last reply
    0
  • t1284931762T Offline
    t1284931762T Offline
    Ольга .
    wrote on last edited by
    Який жах.. Треба переходити на трави
    1 Reply Last reply
    0
  • t1284931762T Offline
    t1284931762T Offline
    Ольга .
    wrote on last edited by
    Скорее всего не успеете, у них это долгий процесс. Пока отправите все документы, потом через пару недель, месяц, они звонят, просят ещё что нибудь донести, а там уже и помощь прийдет
    1 Reply Last reply
    0
  • t1785496533T Offline
    t1785496533T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    Ой незнаю. Вітчим два пальці відрізав у Саскачевані. Привезли до емердженсі зупинили кров. Та записали на операцію (пришити пальці) через 15 днів. Результат- пальців на руці не має. У вашому випадку діагноза не було. А в наших випадках все відомо. Бери та лікуй.
    1 Reply Last reply
    0
  • t145710216T Offline
    t145710216T Offline
    Iryna Barletta
    wrote on last edited by
    В Україні вам би допомогли точно так само))) мала таке саме. Привезли в лікарню, я сіла в куток і так просиділа 5 годин. Потім був гінеколог, бо раптом то позаматкова вагітність( хоча я говорила що не вагітна) , потім був кабінет узд, вияснили що то камінь, вкололи щось( воно не діяло))) , зранку запропонували операцію( але я вже бачила жіночок з катетерами і шрамами в 36 см. , і відмовилась... отже , мені капали і капали , і я ходила сходами , і той камінь вийшов( боліло 5 днів нестерпно, кололи мені трамадол, але він не діяв на той біль)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1785496533T Offline
    t1785496533T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    Хочу поділитися досвідом сервісу 911 . Що значить хворіти в Канаді та не мати фемелі доктора. «Тяжка біль вже два дні, 3 ночі, вже не сила терпіти. Вирішили викликати швидку ( до цього лікар на емерженсі поставив діагноз, та прописав ліки. Камінь у нирках. Сказав чекайте він сам вийде) Приїхала карета швидкої допомоги. Два чоловіки, один з них під кайфом! Поводить себе дивно. Але ми в надії, що оператору сказали причину виклику. Потім ці хлопці ще раз усе записали. Привезли до найближчої лікарні. Дали 5 таблеток обезболу (які зовсім не діють) та…. Відправили до дому. Через пару годин знову їдемо до імердженсі, бо біль до смерті важка, у Санічі, бо живимо у Сіднеї. І тут нам кажуть, ви сюди більше не приходьте, цпеціаліста, який вам треба тут немає. Він у Вікторії. Ми зробимо вам там апойтмент. До побачення. Наступного дня ми там де треба. Та оперіцї ще не має, біль все ще нікуди неділася. Камінь застряг, хірург співчуває. Але він один, а хворих багато.» НЕ хворійте!!!!
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags