Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Скоріше за все це як у відомому в Україні анекдоті: одні їдять капусту , а інші м'ясо, але в середньому всі їдять голубці:)
-
Дома в Виктории все $1М+, и такие цены как раз потому, что эти самые дома активно покупают. Не будет спроса - цены снизятся.
-
Попробуйте поискать работу дистанционно, сейчас собеседование по скайпу/зуму/тимз - обычное явление. Где найдёте хорошую интересную работу, те города и рассмотрите. Всегда можно переехать внутри страны, если где-то покажется интереснее.
-
Ничего не пойму, или мои сообщения никто не видит, или я неправильно пишу…. Попытка номер 5, есть ли в группе парикмахер? Или может посоветуйте кого? Что-то ну никак мне никто не отвечает, про творожок и сметанку так много инфы , а вот индустрия красоты никак? Помогите, пожалуйста, найти мастера. Заранее спасибо 🙏
-
It is done already. We are newcomers. Have no credit score and no reference. Moreover we get all furniture, kitchen stuff and everything we need right from the start. So nothing to worry about and we can concentrate on finding a good job. We can move in May to other place with credit score and reference.
-
Во-первых школы в Киеве не все на удаленке, во-вторых про выдачу йодид калия в школы это фейк 😃
-
Школы Киева все на удаленке
-
Це з податками?
-
Ви написали пост, в якому словом МИ намагаєтесь описати якусь групу людей. Я так розумію - цю групу треба називати "роботягами" зі Східної Європи судячи з Вашого тексту ще вище. Однак, я вважаю, що так робити не треба. У кожного свій шлях, свої таланти та свої цілі. Комусь й мінімалки буду достатньо, а хтось знайде собі з часом роботу мрії та буде заробляти набагато більше. Головне мріяти та щось робити у досягненні цих мрій.
-
Більшість тих дорогих домівок належать американцям та кітайцям з Тайваню :) є і одна property з островом, що належить одному з російських бізнесменов, забула фамілію. То інша категорія людей, а ми прості роботяги (більшість з нас, хто приїхав із Восточної Європи).
-
ну тоді будемо боятися разом з канадцями! Й дивитися на яхти, домівки по 1+ млн доларів та дорогі готелі уздовж узбережжя. Така наша доля))) А якщо серйозно - то кожен сам вирішує як жити та що купувати. Не буває дорогих речей - буває лише мала зарплатня))
-
А вообще ви потім самі побачите, як канадці економять на усьому, як бояться потратити лішній цент. Ніякої розкоші собі не дозволяють, дітей одягають через Varagesale Victoria , та й самі частенько лазять по секондхендам. Економять на усьому, щоб зробити savings на майбутнє пріватне житло.