Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainians in Victoria, BC Chat

Ukrainians in Victoria, BC Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
24.2k Posts 903 Posters 55.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    It is done already. We are newcomers. Have no credit score and no reference. Moreover we get all furniture, kitchen stuff and everything we need right from the start. So nothing to worry about and we can concentrate on finding a good job. We can move in May to other place with credit score and reference.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1923185309T Offline
    t1923185309T Offline
    Alex B
    wrote on last edited by
    That’s way too expensive. You can actually rent a house for that price
    1 Reply Last reply
    0
  • t819830457T Offline
    t819830457T Offline
    Julia Usenina
    wrote on last edited by
    Во-первых школы в Киеве не все на удаленке, во-вторых про выдачу йодид калия в школы это фейк 😃
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna Ogreb
    wrote on last edited by
    Школы Киева все на удаленке
    1 Reply Last reply
    0
  • t730568583T Offline
    t730568583T Offline
    Yana Medved
    wrote on last edited by
    Це з податками?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Ви написали пост, в якому словом МИ намагаєтесь описати якусь групу людей. Я так розумію - цю групу треба називати "роботягами" зі Східної Європи судячи з Вашого тексту ще вище. Однак, я вважаю, що так робити не треба. У кожного свій шлях, свої таланти та свої цілі. Комусь й мінімалки буду достатньо, а хтось знайде собі з часом роботу мрії та буде заробляти набагато більше. Головне мріяти та щось робити у досягненні цих мрій.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5157006393T Offline
    t5157006393T Offline
    Lana Hyde
    wrote on last edited by
    Ми навіть до середньої зарплати не дотягуємо: The average hourly wage for full-time employees in the province is $29.34 - бачите, яка середня зарплата в BC ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5157006393T Offline
    t5157006393T Offline
    Lana Hyde
    wrote on last edited by
    Більшість тих дорогих домівок належать американцям та кітайцям з Тайваню :) є і одна property з островом, що належить одному з російських бізнесменов, забула фамілію. То інша категорія людей, а ми прості роботяги (більшість з нас, хто приїхав із Восточної Європи).
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    ну тоді будемо боятися разом з канадцями! Й дивитися на яхти, домівки по 1+ млн доларів та дорогі готелі уздовж узбережжя. Така наша доля))) А якщо серйозно - то кожен сам вирішує як жити та що купувати. Не буває дорогих речей - буває лише мала зарплатня))
    1 Reply Last reply
    0
  • t5157006393T Offline
    t5157006393T Offline
    Lana Hyde
    wrote on last edited by
    А вообще ви потім самі побачите, як канадці економять на усьому, як бояться потратити лішній цент. Ніякої розкоші собі не дозволяють, дітей одягають через Varagesale Victoria , та й самі частенько лазять по секондхендам. Економять на усьому, щоб зробити savings на майбутнє пріватне житло.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oлексій
    wrote on last edited by
    Це соціальний чат. Важлива інформація дублюється тут t.me/ukrainiansinvictoriabc або в pinned messages згори.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Volya
    wrote on last edited by
    Інформація не губиться бо є функція "пошук" якою ви можете завжди скористатися. Просто введіть у пошук те, що вам цікаво і побачите результат. А якщо тема вам не цікава - прогорніть далі і не зупиняйтеся. У кожного свої інтереси.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Дякую, Олексій! я в курсі всього, що стосується моєї родини. я вже навіть розмовляв по ЗУМУ з School Board of SD61 - й домовився про школи для дітей + записав іх на підготовчі курси. Тому все під контролем ;)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5157006393T Offline
    t5157006393T Offline
    Lana Hyde
    wrote on last edited by
    Ну якщо оба працюють, то окей
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oлексій
    wrote on last edited by
    Якщо є маленькі діти, подивіться також на ціни за садочки. Нещодавно видали нові пільги, але все одно не безкоштовно.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana Kryzhanovska
    wrote on last edited by
    Доброго дня всім, я в групі зовсім не довго, я думала це група новин і корисної інформації, такої як: ПМЖ, закони нашої провінції, робота, надання допомоги чи хто може надати допомогу. Можна розповідати враження про роботу. Але не про МАНІКЮР це не доречно, створіть групу однодумців і пишіть про лампи. Важлива інформація губиться, потрібно промотувати кілометри непотрібних розмов, щоб знайти важливу інформацію. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Скоріш за всього й у мене буде така зарплата на місяць. Я готовий її всю віддавати за життя в одному з найкомфортніших міст Канади. У нас в родині двоє працюючих - тому друга людина буде вже заробляти на харчі та інше))
    1 Reply Last reply
    0
  • t5157006393T Offline
    t5157006393T Offline
    Lana Hyde
    wrote on last edited by
    Ого, 3200 далеко не кожний канадець собі таке дозволе! Це моя зарплата за місяць.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oлексій
    wrote on last edited by
    Подивіться ціни на житло на usedvictoria.com і порахуйте чи ви так зможете проживати (якщо ненадовго і не ночете шукати власні дешеві меблі, шукайте "furnished"). Мінімальна плата за роботу $11.87 за годину, після податків. Ціни на їжу можно подивиться наприклад на thriftyfoods.com Розраховуйте також доларів сто на місяць за світло (особливо взимку), і по 50 за телефони і інтернет. Машини дорогі, і страховка буде як мінімум сто на місяць.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1923185309T Offline
    t1923185309T Offline
    Alex B
    wrote on last edited by
    Если вы внимательно посмотрите моё сообщение, то заметите что оно адресовано не вам😉
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags