Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Школы Киева все на удаленке
-
Це з податками?
-
Ви написали пост, в якому словом МИ намагаєтесь описати якусь групу людей. Я так розумію - цю групу треба називати "роботягами" зі Східної Європи судячи з Вашого тексту ще вище. Однак, я вважаю, що так робити не треба. У кожного свій шлях, свої таланти та свої цілі. Комусь й мінімалки буду достатньо, а хтось знайде собі з часом роботу мрії та буде заробляти набагато більше. Головне мріяти та щось робити у досягненні цих мрій.
-
Більшість тих дорогих домівок належать американцям та кітайцям з Тайваню :) є і одна property з островом, що належить одному з російських бізнесменов, забула фамілію. То інша категорія людей, а ми прості роботяги (більшість з нас, хто приїхав із Восточної Європи).
-
ну тоді будемо боятися разом з канадцями! Й дивитися на яхти, домівки по 1+ млн доларів та дорогі готелі уздовж узбережжя. Така наша доля))) А якщо серйозно - то кожен сам вирішує як жити та що купувати. Не буває дорогих речей - буває лише мала зарплатня))
-
А вообще ви потім самі побачите, як канадці економять на усьому, як бояться потратити лішній цент. Ніякої розкоші собі не дозволяють, дітей одягають через Varagesale Victoria , та й самі частенько лазять по секондхендам. Економять на усьому, щоб зробити savings на майбутнє пріватне житло.
-
Доброго дня всім, я в групі зовсім не довго, я думала це група новин і корисної інформації, такої як: ПМЖ, закони нашої провінції, робота, надання допомоги чи хто може надати допомогу. Можна розповідати враження про роботу. Але не про МАНІКЮР це не доречно, створіть групу однодумців і пишіть про лампи. Важлива інформація губиться, потрібно промотувати кілометри непотрібних розмов, щоб знайти важливу інформацію. Дякую.
-
Подивіться ціни на житло на usedvictoria.com і порахуйте чи ви так зможете проживати (якщо ненадовго і не ночете шукати власні дешеві меблі, шукайте "furnished"). Мінімальна плата за роботу $11.87 за годину, після податків. Ціни на їжу можно подивиться наприклад на thriftyfoods.com Розраховуйте також доларів сто на місяць за світло (особливо взимку), і по 50 за телефони і інтернет. Машини дорогі, і страховка буде як мінімум сто на місяць.
-
Дуже дякую , ще не вирішили куди саме , нема нікого підсказати (, з англійською проблем не буде , з роботою теж думаю знайдемо не боїмося праці , про то що хвостів вже нема теж чули , але завжди мріяла про Вікторію , та розумію , що житло дуже дороге , а в маленьких містечках може бути проблема з роботою , тобто ділема , не знаємо куди саме їхати , візи вже маємо?
-
Залежить від того куди в BC ви збираєтеся. В окрузі великих міст (Вакувер, Вікторія, Нанаймо) працю знайти доволі легко, але ціни на житло високі (від $1000+ на місяць за кімнату в будинку, окремі квартири і будинки в два три рази більше). Можливо знайти хостів на тимчасове житло безкоштовно, але не впевнений як це зараз виглядає. В менших містах житло девше але й працювати не дуже є де.