Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Алладіна 😆
-
Всем привет, кто какую лампу купил себе для ногтей?
-
А это идея😂
-
Це чат, тут можна спілкуватися про що завгодно. Але ввічливо 😘
-
Що таке мiзги? На якiй це мовi?
-
Нормальна група, люди спілкуються. Якщо, не подобається, можна пропустити не цікаві питання. Цікаво, а що для вас важливо? Медицину обговорювали, документи, сервіс. Навіть хвастались, що грощі уже отримали. А, що з їжею не так 🤷
-
Було б дуже підозріло, як щоб у групі, де 95% жінок обговорювали бабів, футбол, рибалку та алкоголь
-
Для чого ця группа??? Невже це такі важливі питання де купити сир чи білизну:((( у вас , що зовсім не працюють мізги ?
-
Чи є хтось з Сиднею, хто стриже і фарбує волосся, бо це жах з місцевими « майстринями», відгукніться , будь ласочка)))
-
Чи є хтось з новоприбулих в районі Cordova Bay?
-
І відсутність гречки...
-
Дуже щаслива за нашу комьюніті, що постільна білизна-найбільше, що не влаштовує у сьогоденні.
-
Можна купити в Маршаллс, Віннерс, Волмарті, Bed Bath and Beyond і пр. Замовити на JYSK, IKEA, Амазоні. Мені подобається, що можна комбінувати кольори.
-
Ось приклад повного комплекту www.amazon.ca/Bedsure-8-Piece-Pintuck-Comforter-Pillowcases/dp/B088CXNG4K?ref_=Oct_d_orecs_m_6646794011&pd_rd_w=ziZt0&content-id=amzn1.sym.dfcdb466-77f3-4f35-a668-439046086f54&pf_rd_p=dfcdb466-77f3-4f35-a668-439046086f54&pf_rd_r=8RE7HPK808FYQTAXP4WD&pd_rd_wg=aGRpJ&pd_rd_r=4f123a55-d6b2-473c-9f95-2b42e5297378&pd_rd_i=B088CXNG4K І те, що ви називаєте наматрасник це fitted sheet, але це простинь. Те що flat sheet її кладуть під ковдру. А ковдра це - comforter.
-
Ужас, я бы не смог так спать
-
Я купила біле. Просто мені не вдалося знайти комплект. Тому сатин білосніжник , а простирадло на резинці іншого відтінку. Звикла називати простирадло на резинці наматрасником.
-
Наматрасник и простынь на резинке это разные вещи
-
Ну ось оце sheet із джуск це простирадло. Тому що наматрасники це буде mattress pad. Він теж на резинці, але зовсім інша структура. Першим їде наматрасник, щоб захистити матрас (звісно по бажанню)), потім простирадло - воно тонке вже. Просто ви купили не біле простирадло, а іншого кольору, тому мабуть відрізняється від вашого комплекту duvet set.
-
От що входить у комплект .
-
Наматрасник - простирадло на резинці. Мені , як я не намагалась знайти, не вдалось знайти жодного комплекту.
9 Feb 2023, 06:38
3571/23505
about 10 hours ago