Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Який ближче, вони в принципі всі однакові. Великі банки (що мають фізичні локації - RBC, TD, BMO) звичайно вимагають плату (долар чи два) за кожну транзакцію, чек, переказ, і т.д. (але я чув вже декілька разів що вони для CUAET прибирають це на рік). Менші банки, що тільки онлайн (Simplii, Tangerine), абсолютно все роблять безкоштовно, але у них важко знімати великі суми грошей (більше 1-2 тисяч) і якщо що, проблеми вирішуються тільки по телефону, нема куди підходити порозмовляти. Завжди можна два рахунки, один в онлайн банку для безкоштовного щоденного користування, а один в великому, для сберігання і нечастого знімання великих сум.
-
С другой стороны, всегда можно вступить в переписку с симпатичным мужчиной 👠 подумай, Настя…
-
Хтось буде сьогодні?
-
Впевнена, що у нього і без мене багатенько справ😀
-
Скажіть будь ласка то сьогодні урок сальси в українському центрі? Чи я щось плутаю?
-
Привіт! Нагадую про сьогоднішнє заняття! Всіх Ласкаво Просимо на 15 годину в Українську Католицьку Церкву на 1110 Caledonia Ave, Victoria facebook.com/events/s/victoria-free-english-pronunci/564812715423039/
-
Нет, платить не нужно, если вы приехали под CUAET