Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Я вчора також мала розмову про таких ватників, і канадійці кажуть що дуже помилково було давати візи усім лиш з однією умовою у кого є український паспорт.і зараз ті хто виїхав в рашу давно, досі тримали паспорти України і скористалися такою можливість для виїзду. І шкода що не перевіряли таких створінь. Бо вони виїхали в несуть руский мір тепер тут в Канаді.
-
Маю надію що англійську і не опануе настільки щоб проповідувати цей жах. В цілому мені здается Канада надто велика , щоб на ії теренах зробити щось впливове в цьому напрямку. Але ж це непріемно , так.
-
А буква Z на машині? На вікні папером.Не встигла я засняти. В літку бачила. Та кілька разів бачила що знак «новачок» клеють як буква Z. Я особисто знаю людину яка вчить канадців, пропаганди, бо сам в це вірить. Нашим хлопцям хватає терпінні не розбити йому носа. А зараз у нього з‘вився товариш з Донецьку такий же ватний. Добре шо англійської не знає.
-
Саме так) І я впевнена на рішення підтримувати Украіну не впливають якісь одиниці , яки проти ціей допомоги
-
Російські боти звичайно працюють. Вони працюють в інфопростірі , в соцмережах , там дуже потужна робота іде. Справжні рашисти всі там і не будуть писати щось на стінах універу. Ці написи звісно непріемні , але ж не є впливовими
-
Звичайним хуліганам не треба щось дивитись. Вони беруть те що тут і зараз найгарячише та використовують. Сьогодні Украіна , завтра ще щось . Для таких людей важна не сама тема , а щось , що буде драьувати більщіть
-
Прям такі всі гроші)))))
-
А ще е провокатори , які дуже полюбляють зробити щось назло усім. Весело їм , інших зайнятть нема , то пишуть усиляку дурь
-
Нічого. Глупоти повно. То може бути навить не вата чи хтось , хто підтримуе рашу , а прості хулігани в яких в голові поки що солома .
-
Доброго дня Напишіть мені в приват
-
Ні, мені конкретно волонтерська організація потрібна. Нічого самій не потрібно, теж відправляю гроші, то зрозуміло.