Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
кто-нибудь свободен в эти выходные, чтобы сесть с Федором и помочь ему с формой? пожалуйста?
-
Добре я на сайті Джастіна трюдо зроблю петицію сподіваюся що ві підтримаєте мене
-
Я думаю потрібно до уряду Канади подати від української діаспори петицію бо це якийсь жах та знущання над українцями
-
Доброго вечора. У мене така ж сама проблема, нажаль, мені не вдалося поки вирішити… писала в службу підтримки, дзвонила на гарячу лінію, пробувала в різний час/місяць - нічого.
-
Думаю мені потрібна допомога айтишника
-
Вже не знаю що робити
-
Так саме и у мене такаж сама промблема
-
Ві можете мені допомогти будь ласка
-
Я подав заяву але система не пропускає мою єлектронну заявку пише що невірний uci nomber
-
Бо я мабуть не можу податись тому що в ємиграцийний службу дуже велика промблема з айти технології
-
В чому проблема?
-
Тут є в групі хтось хто розуміє айти технології
-
Федеральна
-
Подивіться тут. Це дуже актуальна проблема зараз.
-
www.facebook.com/groups/canadahostukrainians/permalink/3310440145907614/
-
Скажіть будь ласка у когось була промблема з подачею заяви на отримання фінансової допомоги
-
Доброго дня
-
Доброго дня. Ті хто в Канаді по CUAET і мав потребу податися на study permit, з діючим work permit, підкажіть будь ласка конкретний лінк для подачі 🙏🙏🙏 , не на інформацію, я пройшла вже всі круги по всих посиланнях, всі посилання ведуть на мій IRCC account, а там тільки можливість податися тим хто за межами. Прошу відгукнутися в особисті🙏
-
Маркет плейс це добре, але не порівнюйте з островом. Тут дорожче й варіантів менше. А інколи здаються такі «гадюшники», щой за даром не жив, а грошей хочуть як за нове
-
Омг, раньше нужно было быстро достать револьвер из кобуры и выстрелить, а теперь телефон и позвонить😂
9 Feb 2023, 06:38
3858/23927
17 minutes ago