Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Доброго дня. Ті хто в Канаді по CUAET і мав потребу податися на study permit, з діючим work permit, підкажіть будь ласка конкретний лінк для подачі 🙏🙏🙏 , не на інформацію, я пройшла вже всі круги по всих посиланнях, всі посилання ведуть на мій IRCC account, а там тільки можливість податися тим хто за межами. Прошу відгукнутися в особисті🙏
-
Омг, раньше нужно было быстро достать револьвер из кобуры и выстрелить, а теперь телефон и позвонить😂
-
Все дуже швидко як що помешкання вільне
-
Шукайте на маркет плейс, я сьогодні з ранку знайшов другу кімнату у Дельті без проблем, він вчора прибув до Ванкувера. Притом що це мій перший досвід оренди житла, та ще не для себе.
-
Українці: Рекламуйте свою торгівлю! Ми створюємо новий розділ веб-сайту для переселенців з України для реклами своїх послуг/продуктів. Цей розділ відкритий для будь-кого, хто пропонує продукт або послугу, де розумно залучати клієнтів. Приклади включають перукаря, манікюра, майстра татуювань, зварювальника, продавця перукарень, прибиральника тощо. Для додавання надішліть таку інформацію на [email protected]: Ім'я Тип послуги/продукту Адреса електронної пошти Номер телефону (необов'язково) місто
-
Доброе утро!Кто-то будет лететь в Европу в ближайшее время?Есть такие? Напишите в личные сообщения!
-
Тільки не через небулайзер. Боржомі знищить небулайзер