Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Це розвод, за продаж цих стіків в Європі поліція ловить ))
-
Вау, я вражений, директор школи пригощає усіх хот догами на open house Про такі батьківські сбори можна лише мріяти 😁
-
Ще питання: мою TRV одобрено, по дитині тихо… чи можна відправити 2 паспорта, якщо лист про паспорт ріквест прийшов лише мені? Хто з цим стикався? Як ви відправляли паспорти: кур’єр чи Канада Пост?
-
Привіт. Я прочитала в групі про стаді перміт і 75 дол для дитини і так і не знайшла відповідіяк змінити на візітор рекорд. Підскажіть будь ласка🙏
-
Обов'язково зайдіть зі своїми документами, зареєструєтесь у них. І вже тоді Вам призначать співбесіду там же на найближчу їхню вільну дату Навіть якщо знайдете роботу самостійно, бути зареєстрованим там не зашкодить
-
Друзі. Підкажіть будь ласка стосовно Work Bc центров. Навідпраіляв з пів тони резюме за фахом, половина з пропозицій конкурсна або має дату закінчення пройму заявок. Хочу знайти якись парт тайм хочаб приближений до ІТ. Достатньо просто прийти до центру та у рамках черги заповнити заявку, чи потрібна десь реєструватися попередньо?
-
Доброго ранку! Чи є в когось тести для здачі на водійські права, на Українській чи російській мові?
-
Дякую 🙏
-
Всё об иммиграции и визах в Канаду от канадской адвокатской компании Lawpoint: беженство из Украины, иммиграция для специалистов, бизнесменов, инвесторов и всех остальных. Для связи: [email protected] t.me/Lawpoint_Canada
-
Добрий вечір! Потрібна консультація міграційного агента, чи є в когось контакт? Дякую