Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Скажіть будь ласка де можна отримати LMIA number. ???
-
Дякую, шукаємо!
-
Люди, користуйтесь, пошуком! Зайдіть у фесбук ґруппу, натисніть пнопку пошук, вбиваєте слово довіреність. Отримуєте пости з аналоґічним питанням де відповіді у комментах.
-
Доброго ранку. Підкажіть будь ласка. Чи є в Вікторії нотаріуси до яких можно звернутися для затвердження довіреності? Якщо ні то можливо в Ванкувері є? Дякую. Всім гарного дня.
-
Дякую!
-
Дякую!
-
Дякую!
-
#робота ⚒ Якщо є майстри по дереву хто шукає підробітку: є небагато роботи у приватному будинку (фарбування по дереву); звертайтесь у приват
-
Нам нужно продлить внутренний паспорт или получить загран. Я звонила в посольство Украины в Эдмонтоне, нужно записываться и ехать. Возможно будет выезд сотрудников в Ванкувер, такое раньше было (они опубликуют информацию)
-
Пляшку хорошого віскі. Шоколад.
-
А може кухонне полотенце з українським орнаментом? Теж гарний подарунок.
-
Добрий шоколад, якусь цікаву дрібничку для інтер'єру. Що нагадувало б про вас.
-
Добрий день! Підскажіть будь ласка, що можно привезти приймаючій сім'ї в Канаду з Європи? Дякую!
-
Дуже дякую👍
-
Вам потрібно заповнити форму запиту, вказуєте відповідні данні. Пишете текст запиту, почати можна з Ukraine2022. Я так виправляла помилку в перміті. 2 тижні й мені його надіслали на почту
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/contact.html
-
Нам зняти обмеження теж потрібно, бо дружина ще має бажання працювати з дітьми
-
Я вибачаюсь, не так написав. Мав на увазі мед огляд, а написав msp. Ми просто чекаємо його щоб пройти мед огляд, нам сказали буде набагато дешевше
-
Дуже дякую. Сподіваюсь все спрацює.
-
Ми ще в процесі отримання msp, не можу нічого підказати з власного єкспіріансу))) але може цей мануал буде корисний
9 Feb 2023, 06:38
3947/24050
about 3 hours ago