Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Не з‘явились…
-
Ааа, дякую, тепер зрозумів
-
Ви маєте право ними користуватися тільки 3 місяці.
-
Не має значення скільки дійсний, права тут дійсні три місяці,
-
Теоретически, на городских паркадах (parkades, многоэтажная парковка) есть абонементы на месяц, до ковида очередь на них была огромна и бесконечна. Есть подобное в Роббинс Паркинг robbinsparking.com/monthly-parking/.
-
Це добре)) в мене дійсні до 2052))
-
Можна лишити лиш тоді якщо не вийшов термін і три місяці. Якщо вийшов то не залишать.
-
Друзі, десь на державному сайті Канади бачив сторінка з раз рахунками по податкам (була сторінка з айсбером та китом), не можу знайти . Може є у когось є у закладках. Почав пошук роботи, хочу знати що отримаю на руки
-
Як що після сдачі другого дадуть G full, то можна міняти, якщо дадуть N, то теж краще залишити, бо теж є обмеження.
-
Так, не віддавайте, вам наклеять на права ваш новий номер канадских прав. По ньому ви реєструєтесь на driving test
-
Я все здала і отримала фул лайсенз 5 класу
-
В мене забрали укр права під приводом того, що мати два драйвер лайценз в BC нелегально і якщо я хочу їх залишити, то вони не можуть прийняти в мене ноледж тест
-
Фух.. я вже думала, хтось з наших «відмітився»
-
Щиро дякую! То коли запитають чи бажаєте отримати ВС права, то треба відповідати, що хочу залишити українські, бо маю ще право їздити по ним, так?