Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Ви маєте право ними користуватися тільки 3 місяці.
-
Не має значення скільки дійсний, права тут дійсні три місяці,
-
Теоретически, на городских паркадах (parkades, многоэтажная парковка) есть абонементы на месяц, до ковида очередь на них была огромна и бесконечна. Есть подобное в Роббинс Паркинг robbinsparking.com/monthly-parking/.
-
Це добре)) в мене дійсні до 2052))
-
Можна лишити лиш тоді якщо не вийшов термін і три місяці. Якщо вийшов то не залишать.
-
Друзі, десь на державному сайті Канади бачив сторінка з раз рахунками по податкам (була сторінка з айсбером та китом), не можу знайти . Може є у когось є у закладках. Почав пошук роботи, хочу знати що отримаю на руки
-
Як що після сдачі другого дадуть G full, то можна міняти, якщо дадуть N, то теж краще залишити, бо теж є обмеження.
-
Так, не віддавайте, вам наклеять на права ваш новий номер канадских прав. По ньому ви реєструєтесь на driving test
-
Я все здала і отримала фул лайсенз 5 класу
-
В мене забрали укр права під приводом того, що мати два драйвер лайценз в BC нелегально і якщо я хочу їх залишити, то вони не можуть прийняти в мене ноледж тест
-
Фух.. я вже думала, хтось з наших «відмітився»
-
Щиро дякую! То коли запитають чи бажаєте отримати ВС права, то треба відповідати, що хочу залишити українські, бо маю ще право їздити по ним, так?
-
Вітаю) Враження таке, що хвилювався більше ніж потрібно)) Процедура така 1. Викликають до віконця, потрібно віддати права та wp, відповісти на пару запитань - зріст, вага... Обов'язково навіть мову, акою легше для вас здавати іспит, та як легше - читати, чи слухати 2. Сплатити 15 доларів 3. Далі відведуть за стенд чи компьютер, скажуть що забороняють розмоляти з будь ким, юзати мобілу... 4. Тест. 50 питань, сказали don't rush, але час НЕ необмежений. З початку система дає зробити пробні відповіді, потім починається тест. В тесті потрібно відповісти на 40 питань, та дозволяється припустити 10 помилок, як що 11 помилок - failed, bye 15cad and see u later. Якщо обрати російську мову, то кажу зразу, переклад з гугл транслейт іноді буває краще, я так запоров дві відповіді, бо взагалі ніфіга не зрозумів. Тест сам закінчується якщо набрали 40 вірних, чи 11 невірних відповідей. 5. Далі ВАЖЛИВО. Якщо здали, то вас запитають, залишаєте українські, что бажаєте отримати місцеві. УВАГА!! Якщо обираєте BC - дають магніт з L і все, тютю, маєте право їздити лише з наставником, тому відмовляйтесь. На права поселяється наліпку с номером ваших BC driver license. 6. Далі тест на перевірку зору, прибор выглядає як VR шолом, дивитесь малюнки та відповідаєте на питання, який колір, що та де далі, з боку... В нас це малюнки у окуліста з книжки 60х років. 7. Віддають права, дают папірець з адресою сайта ICBC де самі букаєте собі дату на driver test Для інформації, нам порадили з дружиною здавати в різні дні, бо може бути вредний дядько та завалити другого, бо не дуже люблять коли багато людей в день здають
-
Ще скажіть які помилки ви робили? Я помітила що усі питання стосовно кількості, років( наприклад к- сть аварій) , то треба завжди обирати максимум ...