Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Доброго дня 50 питань 10 помилок - 11 тест не зараховано. Багато питань на логіку ( місцеву😉) Не хвилюйтеся і не спішіть Все буде добре 🤝
-
Вітаю! Поділіться враженнями, завтра йду здавати knowledge test.скільки питань було? Чи питанні такі ж як на сайті ICBC? Оплачували коли і скільки за перший тест? Дякую
-
А що сталося, що поліція буде?
-
Привет Сегодня кто-то будет в центре. Someone will be in Ukrainian centre?
-
С нас тоже ничего не требуют в школе
-
Дякую, іду дивитись
-
Є ще варіант park and ride downtownvictoria.ca/parking/
-
Ось один з варіантів robbinsparking.com/monthly-parking/ У гуглі введіть monthly parking downtown видає багато варіантів
-
Це вважається спеціалізований лікар. До нього по направленню від сімейного або general practitioner доктора.
-
Мені далеко автобусом їздити
-
Автобус з цим питанням допомагає. Є помісячний паркінг, і він буде дешевше в порівнянні з погодинною оплатою.
-
Маю ще таке питання глобальне по паркінгах в даунтауні. Скажіть будь ласка чи є паркінг з помісячною оплатою? Чи так дешевше виходить? Чи якви справляєтесь з цим питанням якщо ваша робота в даунтауні?
-
А ктонибудь уже обращался к педиатрам в Виктории?
-
Везет вас хоть кормят, я собираю 2 ланчбокса сыну в садик и дочке в школу)
-
Мене в школі запитали чи я хочу lunch program я сказала так може на місяць або два, і тепер малий записаний, і нічого не оплачували. Але чесно йому не подобається що дають, то ще все одно додатково бере з дому щось😁
-
Не хвилюйтеся, вам не потрібно нічого оплачувати😏
-
😄😄😄
-
Спасибо что обьяснили!) Я думала отчет по классу
-
Це звіт по всій школі
-
Кому як зі школою пощастило...
9 Feb 2023, 06:38
4062/23504