Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Є така в Ленгфорді. 😊 Якщо підходить, напишіть мені у приват і я дам контактну інформацію.
-
www.facebook.com/anastasiia.hromova
-
4030 Douglas St, Victoria
-
Маю таке питання, можливо хтось знає відповідь: нарахували допомогу щомісячну, а сьогодні знайомі запропонували роботу 4год 1 раз в тиждень. Чи заберуть допомогу якщо влаштуватись на таку роботу?
-
Шукаєте сусіда по кімнаті? Перегляньте: www.facebook.com/groups/433648848594840/?ref=share Looking for a roommate? Check out: www.facebook.com/groups/433648848594840/?ref=share
-
Здравствуйте! подскажите пожалуйста кто лечил зубки деткам и взрослым бесплатно и в какой клинике?
-
Дякую!
-
Дівчата порадьте, мами, будь ласка хороший засіб для прання, щоб від плям хороший був. Від трави та їжі). Вдома я знала. Той що є в наявності, не відмиває.
-
Є клінічний психолог та психотерапевт, якщо консультація потрібна, а от за психіатрів не знаю 🙁
-
Підкажіть будь ласка. Може є щось подібне у Port Alberni, є вільний час, не багато, я би з радістю допоміг тут, бо далеченько та взагалі гадаю у Вікторію ми переїдемо тільки десь через місяць
-
Так, э @IrynaZaika
-
Я купила на маркетплейс