Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Ще на додачу про ланч бокси - очевидне, але скажу провсяк випадок. Є невеличкі холодні акумулятори, які зберігаєте в морозильнику, а потім ставите в ланч бокс. Таким чином їжа в ланч боксі буде зберігатись холодною і не буде псуватись, якщо щось псується коли не в холодильнику довгий час.
-
Ще додам одну ідею для ланч боксу - можете написати маленьку записку і вкласти в ланч бокс. Дитина прочитає вашу записку, коли його відкриє і їй буде приємно відчути вашу турботу і підтримку. А також, якщо це українською/вашою мовою спілкування, то їй буде трошки віддушина від постійного англомовного середовища в школі.
-
Вам ниже уже подсказали, что домен валидный. Вам стоит позвонить по телефону министерства, опубликованному на их официальном сайте, и уточнить, звонили ли они вам и что хотели.
-
Ланч буде залежати від того що і скільки ваша дитина їсть. Буде перерва на перекус, і перерва на обід. Дитина вибере їсти з ланч боксу що любить під час перерви і обіду. Щось принесе додому і це буде хороший індикатор що або не той продукт, або забагато. З приводу власне яка їжа, тут все що у вашому сімейному меню, окрім горіхів і можливо якогось конкретного продукту, якщо на нього є алергія в когось в класі. Наприклад,в нас був рік коли в класі не можна було лосося і нічого з ним пов'язаного, бо була смертельна алергія в дитини в класі. Якщо такий випадок окремого продукту в класі буде, всім дадуть знати і багато разів ще повторять. Якщо не буде - уникайте горіхів. Поясніть дитині, що різні діти будуть мати/їсти абсолютно різні страви/продукти і це нормально. Тут велике різноманіття культур і продуктів. Також, навчіть дитину не ділитись своєю їжею, це не прийнято, до того ж є алергії і культурні відмінності. Знову поділюсь власним прикладом, як син поділився свининою з дівчинкою з мусульманської сім'ї колись в садочку на потлак. Це був мені урок, щоб пояснити про те, що їжею не ділимось 🤗 Є термоси для теплої їжі, в них ми даємо власне теплий обід (суп чи гарнір з м'ясом), який нагріваємо вдома перед школою, і додатково даємо ложку/вилку. Не всі діти носять теплий обід, часто мають сендвічі. Але мій син звик їсти на обід тепле і не має нічого проти термосу. Висновок - дають різне і в різній кількості в залежності що дитина любить і скільки їсть. Через трохи часу побачите як все з'їдає,а також може дитина розкаже, що інші носять в ланч боксі 🍽️
-
Bank institution number это не номер счета, а номер вашего банка. Каждый банк имеет трехзначный идентификационный номер внутри канадской банковской системы. Это открытая информация, TD bank is 004, Scotiabank 002, RBC 003 и тд
-
Гарно вам дякую
-
Я знаю що офіційний домен GOV.ca, а тут GC.ca та переадресовує на офіційну сторінку
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, бо вважаю це скам. Подавали заявку на допомогу, сьогодні з ранку був дзвінок, номер невідомий. Відрекомендувались як з service Canada, ціль дзівнка - перевірка інформації. На якомусь етапі запитали bank institution number, я вказав йому напрямок куди пішов крейсер. Зараз прийшов лист з [email protected] У листі ще номер 18337601162, такого не знайшов
-
Мої діти і діти моїх друзів всі пішли до школи 6 вересня. Це 5 дітей, всі в різних школах.
-
Лиза, не путайте людей. Этот 80% возврат касается основной суммы обучения-которую не платим. Сумма 535 доллароа это саоего рода дополнительные сборы. И из нее при отмене вернут не более 20-30 долларов. Я получила официльный ответ. Если пишите-разберитесь сначала.. Так же и со страховкой . Прочтите условия в Handbook внимательно.
-
Сорі, не хотіла такого враження)). Просто хотіла розповісти, що робить як вам зручніше та подобається вашої дитини 🙂
-
Дякую) як я і думала))
-
Ну у моїх однієї в elementary другої в middle school дві перерви на їжу. Одна це типу фрукти, сік, печеньки та інше, друга це більш щось вагоме як обід🙂
-
Складається враження, що краще не запитувати:(
-
В моїй свідомості ланч - йогурт, легкий сендвіч, яблуко, сік (наприклад), але раптом для канадців це замало🤷🏻♀️ вирішила перепитати))) Дякую за відповідь.
-
Що значить "має виглядати"?)) Що ваша дитина їсть, то і буде у ланчбоксі. Хоч борщ та котлети з гречкою). Зазвичай вчителі просять (але не требують) не скласти багато солодощів, шоколаду, горіхи. Ну і як в усьому світі вважається, що корисний ланчбоксі складається з третини овочів та фруктів, третини білка та зернового, третини кисломолочного, сиру та енергетичного типу зернові батончики або сухофрукти. Але якщо ваша дитина їсть кожного дня суші, піцу, гамбургери та макарони з сиром, їй позаздрять усі школярі у класі😂
-
Добрий вечір. В мене дуже просте питання, як має виглядати шкільний ланч в Канаді? Йогурт, сендвіч, фрукт?