Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
В моїй свідомості ланч - йогурт, легкий сендвіч, яблуко, сік (наприклад), але раптом для канадців це замало🤷🏻♀️ вирішила перепитати))) Дякую за відповідь.
-
Що значить "має виглядати"?)) Що ваша дитина їсть, то і буде у ланчбоксі. Хоч борщ та котлети з гречкою). Зазвичай вчителі просять (але не требують) не скласти багато солодощів, шоколаду, горіхи. Ну і як в усьому світі вважається, що корисний ланчбоксі складається з третини овочів та фруктів, третини білка та зернового, третини кисломолочного, сиру та енергетичного типу зернові батончики або сухофрукти. Але якщо ваша дитина їсть кожного дня суші, піцу, гамбургери та макарони з сиром, їй позаздрять усі школярі у класі😂
-
Добрий вечір. В мене дуже просте питання, як має виглядати шкільний ланч в Канаді? Йогурт, сендвіч, фрукт?
-
Хтось вже підтвердив диплом? Можливо в процесі? Поділіться будь ласка. Дякую
-
Дякую
-
Доброго вечора всім, хочу запитати, можливо хтось вже цікавився щоб підтвердити свій диплом? Де можуть з цим допомогти, чи це можна самим онлайн?
-
В нас сьогодні 5, 8 та 12 класи :) Ми були вражені від elementary та secondary schools більш ніж наші діти😂 Таке ми бачили тільки у кіно. Школи як термінал в аеропорту
-
Якщо офіційно будете організовувати такий садочок, то там є декілька умов (условий), які могут завадити вам в реалізації цього плану. Я, наприклад, теж хотіла зробити day-care , бо в нас є велике подвір'я, де діти могли би гратися. Але ще потрібно мати згоду усіх сусідів, достатню житлову площу, різні там умови безпеки і так далі. Ну і сертифікат освіти потрібен, треба пройти як мінімум курс Early Childhood education. Коли я про все це узнала, мої мрії про садочок швидко зникли :)
-
Ми взяли по два уроки і здали, бо він все все пояснює
-
Доброго дня! Хочу порадити цього інструктора з водіння , він топ! Та ціна 60$ за годину
-
Мені в ICBC радили школу Drive Wise.але я ще не взнавала за ціни