Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Якщо я не помиляюся то це була група по Ванкуверу.
-
Мабудь в тій групі були заслані люди які нарочно створювали таку атмосферу.
-
Да, я тоже была в этой группе. Там такой срач был, из за языка. Админ сказал , что бы писали только на русском языке
-
Люди, а скиньте сюди відео як усі разом співали гімн. Краще файлом (так якість краще зберігається)
-
Взагалі я, можна рахувати звідти
-
Бачила сьогодні на мапі що був відмічений Кропивницький, тут є хтось звідти?
-
У вас є запитання про те, як робити речі в Канаді? Медичні, водійські права, школа чи інші подібні речі? Будь ласка, прочитайте цей блог. його пишуть Новоприбулі з України. uk.ukrainehelpvi.ca/category/from-ukraine-to-vancouver-island/page/3/
-
Кожну суботу для українців проходить безкоштовно заняття з Арт терапії онлайн. Проводить україномовна психологиня з Вікторії. Рекомендую ❤️
-
Дякую всім, хто сьогодні прийшов і допоміг зробити його успішним. Малюнки будуть. Слава Україні! Thank you to everyone who came today and helped to make it a success. Pictures to come. Slava Ukraiini!
-
Ничего)) сейчас значит отконсультируем😊😂
-
Дякую 🌺 Туга за Батьківщиною
-
И чего это мы психолога в группе спрашиваем) я напишу тебе в личные Ир, психолога, она консультирует онлайн, я к ней ходила, мне нравится
-
Всім привіт! Порадьте, будь ласка, дорослого психолога українсько- російсько мовного. Дуже дякую 🌺
-
Супер! Дуже дякую 🌺
-
Привіт) Ти маєш на увазі білети, щоб потренуватися здавати knowledge test для водійських прав? Якщо так, то ось сайт, який нам давали в ICBC і просто можно перекласти на російську/українську мови (сам сайт). Переклад не завжди коректний на 100%, але норм) ми змогли підготуватися та здати з першого разу. practicetest.icbc.com/#/opkt
-
Привіт! Порадьте, будь ласка, де можна знайти авто-білети російської чи українською? І дорослого психолога. Дуже дякую за допомогу 🌾
-
Питання: чи комусь треба ліжко? З матрасом, самовивіз, безкоштовно, але прямо завтра:
-
Дуже дякуємо всім хто організовував розваги для дітей і дорослих сьогодні
-
Команда тінейджерів виконала усі завдання квесту та отримала призи!💛💙
-
Далека знайома перед війною вийшла заміж за росіянина. Вони подали на візу до Канади. Чекали у Санкт-Пітербурзі. У двох отримали документи й прилетіли до Калгарі. (Вони за Україну)Тож, візи дають багатьом
9 Feb 2023, 06:38
4567/24053
about 4 hours ago