Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Я не знаю які саме тут зараз приїхали чи ті хто з раші, чи ті що хто за рашу. Але знаю що є які жили довгий час в раші мали там сім'ї і тут при цій нагоді вирішили відкрити візи, але з голови сміття ж не вимилося.
-
Ні, мова була про тих людей, навіть з укр паспортом, хто довгий час проживав в раші, а тепер раптом захотіли в Канаду... (Багато хто з наших людей їздили туди в т ч на заробітки, це не обов'язково означало, що...)
-
Вони поїхали з раші в Грузії, і там робили цю візу. А з Грузії не відмовляли
-
Вони й не проживали (ті, про нього йдеться) ( Не знаю, як зараз, але весною чула, що відмовляли у візі тим, хто на той момент таки проживав, не всім, але...)
-
Це помилка від початку створення цієї програми. Тому що одна умова була якщо є український паспорт, але нажаль не було умови якщо ти проживав в росії на момент війни. Тому зараз таких багато скористалося можливість просто щоб виїхати
-
I agree with you that they should leave. But legally there is no case unless they engage in illegal behaviour.
-
Nothing IRCC can do unless they break the law. In Canada people can legally hold such beliefs.
-
Ага! Саме так! Именно!
-
Хто! бЕндеровці??? Тааак, вони посеред нас😬! Насправді, так, є такі люди і дехто з них відвідує наші заходи... А всім іншим : Вері Велкам сьогодні на пікнік!
-
Доброго ранку і Гарного дня всім Українцям Вікторії! Ну що, всі готові до 💙💛 пікніка? Невеличке оголошення: Можливо хтось не встиг прочитати публікацію на фб щодо цього Сувеніри і прикраси з цієї симпатичної коробочки - це частина збору коштів на підтримку ЗСУ ( це не Звичайна Собі Україночка😉, а Збройні Сили України💪) І ця краса "продається" за донейшн - є певна мінімальна ціна, але цілком МОЖНА і чим побільше, щоб підтримати наших захисниць та захисників! Чому тепер пишу - 24.08 на раллі , можливо, хтось не так зрозумів, і взяв дещо у якості подарунку , отже , є можливість сьогодні( або в будь-який зручний час) виправити цю ситуацію ( не повернувши прикрасу 😁, а задонативши певну суму- якщо раптово не знаєте, кому саме, віддати, то зв'яжіться зі мною, я підкажу) Зустрінемось об 11й на пікніку!
-
Дуже важлива інформація! Якщо ви вважаєте, що це стосується саме вас, то так, це стосується саме вас!