Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Дякую!!!
-
Дякую🌷
-
Дякую )
-
Привіт, поділюсь своїм досвідом. Ми пройшли цього тижня ( я з дочкою 12 років) Візит до лікаря - www.woodlandsclinic.ca/ime, я завантажила з сайту анкети IME Intake Form, заповнила та надіслала на мейл,який вказано на сайті. У відповідь нам призначили зустріч. Паралельно записалась також на аналіз крові в Life Labs та на X-ray ( рентген робили ось тут www.westcoastmedicalimaging.com/ - попередній запис телефоном або через сайт). Візит лікаря у цій клініці - повністю покриває Українська Католицька Церква ( ми не платили зовсім, рахунок одразу надсилають церкві) - за що ми безмежно вдячні. Аналіз крові обійшовся мені в 70 долл ( дитині не робили, бо аналіз на ВІЛ та сифіліс), рентген - нічого, так само рахунок одразу на церкву. Тобто все це зайняло три дні і 70 долл. В клініці одразу просять паралельно записуватись на аналіз крові та рентген, оскільки вони мають лише 10 днів, щоб передати всі дані в IRCC. Сподіваюсь, трошки допомогла 😊
-
Приєднуюсь до запитання Ольги, і скажіть хто проходив вже, де саме ви проходили медогляд і скільки це коштує? Дякую.
-
Всім привіт . Підскажіть будласка , хто знає , з якого віку повинні проходити мед. огляд діти ? Дякую , за відповідь )
-
Люди! Ви неймовірні!❤️🙏
-
Доброго дня🙂 Зараз новоприбулі можуть отримати безкоштовно проїздний в ICA. Можете їм зателефонувати, Вони підкажуть)
-
В Парксвілл Або на Кволікум біч вода дуже тепла, коли відлив, але це досить далеко, близько 140 км від Вікторії.
-
-
Дякую😊
-
www.facebook.com/103448379063979/posts/pfbid02LhZLATMENuxJcmRL9VL5W9f4oTg7HdvpAEuDjzLKisXpXiMyCXAgczPYW9NaHFNJl/?d=n