Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Підкажіть, будь ласка, де можливо знайти інформацію про можливі виіздні сесії?
-
Или проблемы с получением федеральной помощи на ребёнка, я не поняла?
-
Настя, у вас не вклеены визы в паспорта?
-
Так, звичайно. Але у нас буде дише година. Треба буде встигнути все зробити до 2 pm
-
Троє дітей 15 років, 13 років та 8 років хочуть допомогти 🙂. Малювати плакати вміють). Можна їм прийти?
-
Дайте номер, куди дзвонили, будь ласка
-
Багато у кого було таке, я дзвонила в імміграційний офіс 4 рази, вони щось виправляли в комп‘юторі… це не в документах помилка, а у них.
-
Теж саме. Наразі питання не вирішено(
-
Ще маю питання, по вклейці візи в паспорт. Ми заїхали по електронних візах, а за вклейку не здогадалися. Можливо, хтось мав таку ситуацію чи в процесі. Підскажіть будь ласка.
-
Доброго вечора, хто може підказати в оформленні допомоги на дітей (по $1500 на дитину). Ми з чоловіком отримали швидко гроші, а на дітей пише помилку в введених даних. Я вже не так за допомогу переживаю, як за документи. Куди можна звернутися за консультаціюпо цьому питанню? Дякую!
-
Добрий вечір 😊 Я прийду
-
Напишіть, будь ласка, хто зможе бути, щоб я знала на скільки лбдей розраховувати
-
Друзі, хто завтра може присвятити годину свого часу на підготовку плакатів для RALLY #StandWithUkraine | The Independence Day? Час: 12:45 – 14:00 Місце: Ukrainian Cultural Centre - Victoria, BC Завдання: зробити плакати з проблемними питаннями. Високих художніх навичок не вимагається.
-
Дякую!
-
Біля трьох тижнів
-
Скільки це зайняло часу?
-
Вітаю! Стосовно дитячого паспорту…ми відправляли по пошті в Украінське посольство і отримали так само по пошті з продовженням.