Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Я дико вибачаюсь за свою французьску мову. Але є геї і є 3.14дораси. Перші кохаються, у дригих палає дупа на зоні. Вони своє отримають рано чи пізно
-
Добрий ранок! Лавстівка, сьогодні 11.30-14.00
-
www.facebook.com/groups/464064018825448/permalink/522657649632751/
-
В кожній націіі є відсоток не порядних людей.
-
Це саме було і в Західній Україні, повні мусорні баки взуття та кульки з лотками з їдою навіть не відкритими. Люди поприїздили на джипах і ходили їсти ще до волонтерів. Нам залишили вдома книжки з Християнських організацій та труси прокладки. Про кількість коробок допомоги взагалі мовчу, це ті хто не втратили ні житла, ні роботи. Не всі але достатньо.
-
Люди добрі!!! Ви, що? Три особи вивезли іграшкі а ви вже склали враження про всіх українців:( ми трудолюбиві, чесні, вірні! Так склалося, що життя нас випробує. Кожен буде відповідати тільки за свої вчинки.
-
Цього року з'явився новий вид встиду" український встид" , я його відчувала практично щодня, бо була волонтером у Кракові, і бували дні, коли ішла додому з думкою: " ну, все, я більше не піду" , але... ішла і робила те , що треба . Сподіваюсь , що тут таких одиниці!
-
Боже, чому зробили вони, а соромно мені? Як так можна? Вже частина українців сформувала про всіх українців думку в Молдові та Болгарії. Не хочеться, щоб це повторилося і з Канадою
-
якщо комусь потрібна робота в клінінговій компанії - пишіть мені в особисті, дам контакти. Офіційне працевлаштування, гнучкий графік. Вимоги - базова англійська, відповідальність, чесність, пунктуальність. Досвід роботи не вимагається, вони самі навчають.
-
Який рівень мови допустимий для них?
-
Яка може бути зарплата?
-
В нас теж трошки є, в гарному стані! Кому потрібно, пишіть!
-
Yes