Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Люди добрі!!! Ви, що? Три особи вивезли іграшкі а ви вже склали враження про всіх українців:( ми трудолюбиві, чесні, вірні! Так склалося, що життя нас випробує. Кожен буде відповідати тільки за свої вчинки.
-
Цього року з'явився новий вид встиду" український встид" , я його відчувала практично щодня, бо була волонтером у Кракові, і бували дні, коли ішла додому з думкою: " ну, все, я більше не піду" , але... ішла і робила те , що треба . Сподіваюсь , що тут таких одиниці!
-
Боже, чому зробили вони, а соромно мені? Як так можна? Вже частина українців сформувала про всіх українців думку в Молдові та Болгарії. Не хочеться, щоб це повторилося і з Канадою
-
якщо комусь потрібна робота в клінінговій компанії - пишіть мені в особисті, дам контакти. Офіційне працевлаштування, гнучкий графік. Вимоги - базова англійська, відповідальність, чесність, пунктуальність. Досвід роботи не вимагається, вони самі навчають.
-
Який рівень мови допустимий для них?
-
Яка може бути зарплата?
-
В нас теж трошки є, в гарному стані! Кому потрібно, пишіть!
-
Yes
-
Так бачила
-
WorkBC can also pay for training
-
Хто такі KMF?
-
Дуже гарний варіант!
-
Дівчата/хлопці, Кому потрібні речі на дівчинку до 5 років +-? З дечого виросли, шукаю, кому можна віддати🙂 З радістю передам!
-
Я підтримую !! .. щоб ніхто не ображався потрібно або попередити скільки одна людина може взяти .. або щоб волонтер видавав кожному певну кількість… думаю так ніхто не буде ображений і це буде правильно.. ❤️ Взагалі хочу подякувати всім організаторам за таку величезну працю. Чула від волонтерів вчора щоб брали більше іграшок так як немає місця не їх зберігали.. і що багато других канадців хочуть долучитись до допомоги. Я наприклад взяла не багато бо немає місяця де зберігати… але якщо комусь не дісталось іграшок я можу все повернути що діти не відкрили.. бо все одразу їм не даю.. в мене вийшла велика сумка так як коробки об’ємні .. але я можу повернути.. вони ціли. Не хочу нікого образити! Або щоб хтось ображався ! Всім добра ! ❤️🌹