Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Я не маю сподівань на них, прийду бо буду у п'ятницю у місті, маю зустріч, везу своє перше замовлення у Канаді клієнту☺️ чому б не заїхати на співбесіду та імпрувнуть свій інгліш
-
Там вхід вільний, усі бажаючи можуть прийти, просто нн всі знають про це щоб черга не була як за халявным канабісом
-
Для інформації можу додати. Мені було запропоновано парт тайм, 3 дня та он кол на період весна - літо, я відповів що згоден. Може тому і надіслали цей лист.
-
Круто, желаю удачи на ярмарке !
-
Пост рекомендація🫶🏻 так як тут всі торти мені занадто солодкі, то вирішила пошукати когось серед наших) Тож хочу подякувати Людмилі за дуже смачний тортик. Рекомендую на всі 100%❤️
-
На всі що були 😁 Робота з клієнтами, білети, чорнорАб, сісадмін...
-
А на какую позицию подавались ?
-
Вітаю усіх Раніше писав про BC Ferries та запрошення на співбесіду. Це дійсно загальних захід, але як я зрозумів для тих, хто раніше подавав заявки онлайн. Тому я і отримав запрошення. Так шо беріть свої резюме, та прямуйте у Чт або Пт на співбесіду, може зустрінемося там)) We are excited to let you know that we will be holding an interviewing event on February 9-10 at the Greek Community Hall at 4648 Elk Lake Drive, Victoria BC Here are all the details for you to review: WHEN: February 9-10, between 9:00 am - 6:00 pm WHERE: Greek Community Hall We ask that you come to the venue with your resume at a time that works for you and our team will interview you on the spot! It is a great way for us to be able to connect with you in person and give you all the details about what great opportunities we have available. This year, we are excited to be offering options for flexible availability throughout the week and a guarantee of hours in the peak season. That means you will be guaranteed a minimum of 420 hours of work between June 1st and Labour Day Monday. Thanks again for your interest and we look forward to seeing you soon. The Recruiting Team
-
any Library - 25c / page
-
🎈💚🎭🎨🎹🧩💙🍡⛳️ Друзі! Пропонуємо послуги: - догляд за дитиною на нашій території (на вибір повний/неповний день) - заняття для малечі 2-4 року : музика/ креативне малювання/ говорілка. - 5-8 років. - українська(читання, письмо, розвиток мовлення) Адреса: 4378 Shelbourne street. ✅По всім питанням пишіть у пп
-
якщо вам потрібно щось роздрукувати, це можна зробити безкоштовно в бібліотеці Вікторії (якщо не зловживати)
-
Залишилось лише принтер знайти
-
Это они и есть, Border Services. Поначалу они были очень отзывчивые, но потом что-то сломалось. Попробуйте, может, снова срослось…
-
ООО дякую 💙💛